Apelul disperat al unei prahovence: Secularul nostru stejar din Prahova are nevoie de ajutor!.

16 Jul 2018 18:03
Un stejar care se pare ca dateaza din timpul lui Vlad Tepes si se afla in Prahova trebuie salvat. O prahoveanca a lansat si un apel disperat.
" Astazi,despre Stejarul Martor de la Cocorastii Mislii -Prahova...Are probabil... 528 de ani.A rasarit in pamantul Romaniei in timpul vietii lui Vlad Tepes.Circumferinta stejarului nostru este de 7 metri 20 cm.
Prin comparatie ,in Romania mai sunt doi stejari seculari-
Stejarul de la Cajvana are 800-900 de ani-circumferinta de 11 metri ...
Stejarul de la Mercheasa are o varsta estimata de 900 de ani -circumferinta de 9metri ...
Secularul nostru stejar din Prahova are nevoie de ajutor!!! E batran si bolnav...dar nu se preda mortii...Priviti cu atentie fotografiile.. jumatate din coroana lui falnica a murit..trunchiul lui este atacat de putregai,cariile il rod fara incetare...
Teiul lui Eminescu din Gradina Copoului de la Iasi a fost salvat si redat emotiilor romanilor de Profesor Mandache Leocov fostul director al Gradinii Botanice Iasi.Deci exista solutii!!!
Lansez acest apel la emotia voastra pentru a ne uni energia in scopul vindecarii acestui Supravietuitor...
Aceasta este provocarea pe care o lansez astazi,16 iulie 2018 ,in AN CENTENAR pentru voi,cei ce simtiti romaneste !!! Romania mea.O iubesc!!", a scris prahoveanca, pe Facebook.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677