Apelul medicilor din Sinaia: acest mesaj este destinat celor care pot sa ne ajute

01 Apr 2020 16:16
Apelul medicilor din Sinaia: acest mesaj este destinat celor care pot sa ne ajute
Medicii din Sinaia au nevoie de ajutorul, cât de mic, al nostru. Ei au transmis un apel:
*Acest mesaj este destinat celor care pot sa ne ajute , pe noi , cadrele medicale din Spital Sinaia , in dorința de a asigura o asistenta medicală continua in condițiile actuale, cât mai aproape de o zona de siguranța ptr pacienți și personal!
Va solicitam sprijinul intr-o chestie punctuală :
Achiziția de teste rapide de determinare a infectării cu SARS COV-2 test care ar creste semnificativ sensibilitatea și specificitatea in trierea epidemiologică la internare !
Acest test in combinație cu ex clinic și cu datele de istoric ale fiecărui pacient , poate creste semnificativ rata de detectie a pacienților infectați !
Astfel vom putea funcționa in continuare , vom putea separa pacienții infectați de cei neinfectati , in dorința de a trata corect pe fiecare!
Testele au un preț actual pe piața de aprox 50-60 RON, TVA inclus!
Cei care doresc și pot sa ne ajute , le punem la dispoziție firma de la care le putem achiziționa , iar cei care le cumpara le pot dona ulterior către noi!
Astfel veți avea siguranța ca banii Dvs vor fi utilizați strict ptr achiziționarea acestor teste!
In speranța ca am fost bine înțeleși , ca ne dorim sa funcționăm in deplina siguranța pentru pacienți și personal, sa fim in continuare AICI ptr cei care au nevoie de noi, va asiguram ca atât cât vom fi sănătoși , vom încerca sa va ținem și pe Dvs sănătoși!
Cu deplina solidaritate, Spital Sinaia!*.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677