Aproape 1000 de joburi au fost anunțate până acum la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Prahova

18 Oct 2017 09:13
Aproape 1000 de joburi au fost anunțate până acum la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Prahova
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova organizeaza in data de 20 octombrie a.c. incepand cu ora 09:00, BURSA DE TOAMNA a Locurilor de Munca pentru Absolventi .
Actiunea se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:
 Ploiesti : Sala de Conferinte a Hotelului BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert)
 Campina : Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;
Pana in prezent au fost contactati un numar de 253 de agenti economici si au confirmat participarea la eveniment un numar de 44 agenti economici
 Ploiesti - 32 agenti economici
 Campina – 12 agenti economici
Numarul totalul al locurilor de munca oferite de catre agentii economici care au confirmat participarea la bursa este de 890 din care:
 Ploiesti - 688 locuri de munca
 Campina - 202 locuri de munca
Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in urmatoarele domenii de activitate:
- servicii (reprezentanti vanzari, agenti vanzari, consultanti asigurari, consultanti clienti, operatori call-center, contabili, agenti de securitate)

-textil ( confectioneri textile, muncitori necalificati in confectii, modelier confectii etc)
-constructii (sudori, lacatusi, strungari/frezori/rectificatori, stivuitoristi ,muncitori necalificati in constructii, debitori)
-alimentar (vanzatori, cofetar, lucratori comerciali etc )
-servicii in turism (ospatar si ajutor de ospatar, bucatar, receptioner, camerista, curier, barman, lucrator bucatarie etc)
-productie (ingineri ofertare, inginer RSVTI, muncitori necalificati la montarea si asamblarea pieselor, confectioneri cablaje, lacatusi mecanici, frezor, tehniciar aprovizionare, manipulant marfuri, tehnician aprovizionare etc)
Recomandam persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa isi caute un loc de munca sa se prezinte la aceasta actiune cu C.V. si cu scrisoare de intentie. Este un prim pas pentru a intra in contact direct cu angajatorii si pentru a se putea integra pe piata fortei de munca.
Invitam in continuare toti agentii economici interesati sa participe la aceasta actiune si pot anunta oferta de locuri de munca disponibila ( in functie de locatia dorita) la :
- Ploiesti : telefon: 0244/571.390;
e-mail : andreia.popescu@ph.anofm.ro,
- Campina : tel/fax : 0244/376.001
e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000