Aproape 1000 de joburi au fost anunțate până acum la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Prahova

18 Oct 2017 09:13
Aproape 1000 de joburi au fost anunțate până acum la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Prahova
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova organizeaza in data de 20 octombrie a.c. incepand cu ora 09:00, BURSA DE TOAMNA a Locurilor de Munca pentru Absolventi .
Actiunea se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:
 Ploiesti : Sala de Conferinte a Hotelului BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert)
 Campina : Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;
Pana in prezent au fost contactati un numar de 253 de agenti economici si au confirmat participarea la eveniment un numar de 44 agenti economici
 Ploiesti - 32 agenti economici
 Campina – 12 agenti economici
Numarul totalul al locurilor de munca oferite de catre agentii economici care au confirmat participarea la bursa este de 890 din care:
 Ploiesti - 688 locuri de munca
 Campina - 202 locuri de munca
Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in urmatoarele domenii de activitate:
- servicii (reprezentanti vanzari, agenti vanzari, consultanti asigurari, consultanti clienti, operatori call-center, contabili, agenti de securitate)

-textil ( confectioneri textile, muncitori necalificati in confectii, modelier confectii etc)
-constructii (sudori, lacatusi, strungari/frezori/rectificatori, stivuitoristi ,muncitori necalificati in constructii, debitori)
-alimentar (vanzatori, cofetar, lucratori comerciali etc )
-servicii in turism (ospatar si ajutor de ospatar, bucatar, receptioner, camerista, curier, barman, lucrator bucatarie etc)
-productie (ingineri ofertare, inginer RSVTI, muncitori necalificati la montarea si asamblarea pieselor, confectioneri cablaje, lacatusi mecanici, frezor, tehniciar aprovizionare, manipulant marfuri, tehnician aprovizionare etc)
Recomandam persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa isi caute un loc de munca sa se prezinte la aceasta actiune cu C.V. si cu scrisoare de intentie. Este un prim pas pentru a intra in contact direct cu angajatorii si pentru a se putea integra pe piata fortei de munca.
Invitam in continuare toti agentii economici interesati sa participe la aceasta actiune si pot anunta oferta de locuri de munca disponibila ( in functie de locatia dorita) la :
- Ploiesti : telefon: 0244/571.390;
e-mail : andreia.popescu@ph.anofm.ro,
- Campina : tel/fax : 0244/376.001
e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923