Aproape 1300 de prahoveni au participat la bursa locurilor de muncă. Dintre aceștia doar aproximativ 300 au fost selectați în vederea angajării

20 Oct 2017 14:54
Aproape 1300 de prahoveni au participat la bursa locurilor de muncă. Dintre aceștia doar aproximativ 300 au fost selectați în vederea angajării
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova multumeste angajatorilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la BURSA DE TOAMNA a locurilor de munca pentru absolventi, reprezentantilor mass-media care ne-au sustinut prin postarea anuntului si a comunicatelor legate de organizarea bursei si tuturor partenerilor publici si privati.
In comparatie cu anul 2016, numarul agentilor economici si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la bursa de toamna a locurilor de munca a crescut.
Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au fost contactati un numar total de 1389 de agenti economici si au participat un numar de 88 agenti economici respectiv: Ploiesti " 57 agenti economici, Campina " 31 agenti economici.
Acestia, au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 1574 locuri, din care: Ploiesti " 1074, Campina " 500 .
Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,constructii metalice, constructii civile, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, turism, productie, asigurari etc.
Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii :inginer mecanic, economist , inginer ofertare, automatist, inginer constructii de masini, inginer c-tii civile, inginer drumuri si poduri, asistentHR,inginer proiectant, consilier juridic, director productie,specialist achizitii, consultant recrutare, specialist calitate, functionari stocuri etc.




Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto, muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile, modelier confectii), strungar, sudor, rectificator, ambalator, instalator, lacatus, operator control nedistructiv, operator comanda numerica, agent servicii clienti, mecanic locomotiva, brutar, operator masini de debitat, mecanic masini de cusut, tehnician aprovizionare, stivuitoristi, receptioneri, controlor de conformitate, masinisti poduri rulante, formator, turnator, sablator etc.
Din totalul de 1256 de persoane participante ( Ploiesti " 989, Campina " 267 ), 279 au fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti " 188, Campina " 91).


Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677