Aproape 1300 de prahoveni au participat la bursa locurilor de muncă. Dintre aceștia doar aproximativ 300 au fost selectați în vederea angajării

20 Oct 2017 14:54
Aproape 1300 de prahoveni au participat la bursa locurilor de muncă. Dintre aceștia doar aproximativ 300 au fost selectați în vederea angajării
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova multumeste angajatorilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la BURSA DE TOAMNA a locurilor de munca pentru absolventi, reprezentantilor mass-media care ne-au sustinut prin postarea anuntului si a comunicatelor legate de organizarea bursei si tuturor partenerilor publici si privati.
In comparatie cu anul 2016, numarul agentilor economici si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la bursa de toamna a locurilor de munca a crescut.
Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au fost contactati un numar total de 1389 de agenti economici si au participat un numar de 88 agenti economici respectiv: Ploiesti – 57 agenti economici, Campina – 31 agenti economici.
Acestia, au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 1574 locuri, din care: Ploiesti – 1074, Campina – 500 .
Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,constructii metalice, constructii civile, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, turism, productie, asigurari etc.
Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii :inginer mecanic, economist , inginer ofertare, automatist, inginer constructii de masini, inginer c-tii civile, inginer drumuri si poduri, asistentHR,inginer proiectant, consilier juridic, director productie,specialist achizitii, consultant recrutare, specialist calitate, functionari stocuri etc.
Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto, muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile, modelier confectii), strungar, sudor, rectificator, ambalator, instalator, lacatus, operator control nedistructiv, operator comanda numerica, agent servicii clienti, mecanic locomotiva, brutar, operator masini de debitat, mecanic masini de cusut, tehnician aprovizionare, stivuitoristi, receptioneri, controlor de conformitate, masinisti poduri rulante, formator, turnator, sablator etc.
Din totalul de 1256 de persoane participante ( Ploiesti – 989, Campina – 267 ), 279 au fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti – 188, Campina – 91).


Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098