Aproape 200 de amenzi aplicate de Politia Locala Ploiesti saptamana aceasta

22 Sep 2017 10:07
Aproape 200 de amenzi aplicate de Politia Locala Ploiesti saptamana aceasta
Polițiștii locali au desfășurat pe raza municipiului Ploiești, în perioada 18-21 septembrie 2017, o serie de acțiuni în vederea asigurării unui climat de ordine și liniște publică, respectarea curățeniei pe domeniul public, precum și depistarea conducătorilor de autovehicule care nu manifestă o bună conduită în trafic. În urma activităților de patrulare au fost aplicate 173 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 39160 lei.
Faptele contravenționale depistate de polițiștii locali au constat în tulburarea ordinii și liniștii publice, abandonul deșeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spațiile publice interzise prin lege, comerțul stradal neautorizat, deținerea de acte de identitate expirate, apelarea la mila publică, circulația cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele aprobate de municipalitate, respectiv pe străzile Cameliei, Petrochimiștilor, Cătinei, Baraolt, Aleea Zamora, Măgurii, Tribunei, Izvoare și Ștefan cel Mare.
Poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au acționat pentru fluidizarea traficului rutier în intersecțiile aglomerate și au efectuat controale specifice pentru respectarea de către conducătorii auto a semnificației indicatoarelor rutiere care reglementează oprirea și staționarea interzisă, precum și accesul pe interzis.
Serviciul Disciplină în Construcții a întreprins verificări cu privire la stadiul lucrărilor de desființare a unor clădiri, de reabilitare a rețelelor de canalizare ori rețelelor de alimentare cu agent termic, de demontare a unor stâlpișori amplasați ilegal pe domeniul public și de abandon autovehicule în locuri neautorizate.
Biroul Protecția Mediului a verificat în teren sesizări referitoare la legalitatea toaletării unor copaci, creșterea câinilor pe proprietate, monitorizând toate cartierele în vederea depistării persoanelor care depozitează deșeuri menajere sau deșeuri provenite din construcții pe domeniul public.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 5 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare. Totodată, au desfășurat acțiuni de control în zonele adiacente Halelor Centrale, Piețelor Malu Roșu și Nord, pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal neautorizat.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au desfășurat controale în cazul unui număr de 23 asociații de proprietari, verificând actualizarea cărților de imobil și a tabelelor de informare a locatarilor.

Sursa foto> www.polocploiesti.r

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476