Aproape 5 candidati se bat pe un singur loc la Scoala de Politie din Campina. Vezi aici cum s-au descurcat cei care vor ajunga politisti la testul psihologic - VIDEO/FOTO

20 Jun 2018 20:06
Înscrierile la Scoala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au început astăzi. Pentru cele 1300 de locuri disponibile s-au validat peste 6000 de dosare ale candidatilor, dintre care aproximativ 3700 sunt bărbați, iar în 2413 sunt femei. Înscrierile vor continua și mâine, iar apoi vor urma examenul medical și probele sportive ce se vor desfășura în perioada 12 - 18 ianuarie. Examenul pentru verificarea cunoștințelor este programat pentru data de 20 ianuarie. În termen de 24 de ore de la finalizarea examenul pentru verificarea cunoștințelor se pot depune contestații. Rezultatele finale se vor afișa pe 21 ianuarie.
Printre candidații care și-au depus dosare se numără și 23 de bărbați de etnie roma și 17 femei de aceeași etnie, precum și 22 de bărbati și 5 femei de alte naționalități. Spre deosebire de anii trecuți, acum nu există limită de vârstă și nici de înălțime. Totodată, o altă noutate este faptul că examenul are loc în luna ianuarie.
Probele eliminatorii ale concursului sunt contra vizita medicală si evaluarea performanțelor fizice care constă în parcurgerea traseului aplicativ. Acesta presupune ca un candidat, in două minute și 25 de secunde, trebuie să realizeze o săritură în lungime, apoi în alergare pas sărit peste saltea, două rostogolit succesive, deplasarea pe o bârnă, pe distanța de 4 m, având în fiecare mănă câte o greutate de 5 kg, alergarea între și cane, săritura peste Capra de gimnastică, escaladarea unei las de gimnastică, transportul prin întâlnire pe o distanță de 10 m a unui manechin în greutate de 40 kg, aruncarea cu mingea de handbal la o țin toate cu mărimea de 1X 1 m, naveta 10 ture cu ridicarea de jaloane.Ne realizarea unei singure probe din traseul aplicativ înseamnă eliminarea din concurs. Probele sportive se vor susține în localitățile Băicoi, Breaza, Plopeni, Comaneci, Cornu și Blejoi.
Cate ore au stat pentru a se inscrie la concurs si cum s-au descurcat candidatii la testul psihologic aflati chiar de la ei din imaginile de mai sus.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994