Aproape 5 candidati se bat pe un singur loc la Scoala de Politie din Campina. Vezi aici cum s-au descurcat cei care vor ajunga politisti la testul psihologic - VIDEO/FOTO

16 Jan 2018 17:13
Înscrierile la Scoala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au început astăzi. Pentru cele 1300 de locuri disponibile s-au validat peste 6000 de dosare ale candidatilor, dintre care aproximativ 3700 sunt bărbați, iar în 2413 sunt femei. Înscrierile vor continua și mâine, iar apoi vor urma examenul medical și probele sportive ce se vor desfășura în perioada 12 - 18 ianuarie. Examenul pentru verificarea cunoștințelor este programat pentru data de 20 ianuarie. În termen de 24 de ore de la finalizarea examenul pentru verificarea cunoștințelor se pot depune contestații. Rezultatele finale se vor afișa pe 21 ianuarie.
Printre candidații care și-au depus dosare se numără și 23 de bărbați de etnie roma și 17 femei de aceeași etnie, precum și 22 de bărbati și 5 femei de alte naționalități. Spre deosebire de anii trecuți, acum nu există limită de vârstă și nici de înălțime. Totodată, o altă noutate este faptul că examenul are loc în luna ianuarie.
Probele eliminatorii ale concursului sunt contra vizita medicală si evaluarea performanțelor fizice care constă în parcurgerea traseului aplicativ. Acesta presupune ca un candidat, in două minute și 25 de secunde, trebuie să realizeze o săritură în lungime, apoi în alergare pas sărit peste saltea, două rostogolit succesive, deplasarea pe o bârnă, pe distanța de 4 m, având în fiecare mănă câte o greutate de 5 kg, alergarea între și cane, săritura peste Capra de gimnastică, escaladarea unei las de gimnastică, transportul prin întâlnire pe o distanță de 10 m a unui manechin în greutate de 40 kg, aruncarea cu mingea de handbal la o țin toate cu mărimea de 1X 1 m, naveta 10 ture cu ridicarea de jaloane.Ne realizarea unei singure probe din traseul aplicativ înseamnă eliminarea din concurs. Probele sportive se vor susține în localitățile Băicoi, Breaza, Plopeni, Comaneci, Cornu și Blejoi.
Cate ore au stat pentru a se inscrie la concurs si cum s-au descurcat candidatii la testul psihologic aflati chiar de la ei din imaginile de mai sus.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este simplu sa faci o grainita pentru 20 de copii (teoretic) , decat sa faci o canalizare cu fonduri europene , pentru toata comuna.
-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!
Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
Când incep înscrierile pt ordine publică
Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !
Curs valutar
EUR Euro 4.6599 0.0343
USD Dolarul SUA 3.8182 0.0496
GBP Lira sterlina 5.2494 0.0501
CHF Francul elvetian 3.9533 0.0355
XAU Gramul de aur 163.5981 0.9231