Aproape 5 candidati se bat pe un singur loc la Scoala de Politie din Campina. Vezi aici cum s-au descurcat cei care vor ajunga politisti la testul psihologic - VIDEO/FOTO

10 Jan 2018 16:08
Înscrierile la Scoala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au început astăzi. Pentru cele 1300 de locuri disponibile s-au validat peste 6000 de dosare ale candidatilor, dintre care aproximativ 3700 sunt bărbați, iar în 2413 sunt femei. Înscrierile vor continua și mâine, iar apoi vor urma examenul medical și probele sportive ce se vor desfășura în perioada 12 - 18 ianuarie. Examenul pentru verificarea cunoștințelor este programat pentru data de 20 ianuarie. În termen de 24 de ore de la finalizarea examenul pentru verificarea cunoștințelor se pot depune contestații. Rezultatele finale se vor afișa pe 21 ianuarie.
Printre candidații care și-au depus dosare se numără și 23 de bărbați de etnie roma și 17 femei de aceeași etnie, precum și 22 de bărbati și 5 femei de alte naționalități. Spre deosebire de anii trecuți, acum nu există limită de vârstă și nici de înălțime. Totodată, o altă noutate este faptul că examenul are loc în luna ianuarie.
Probele eliminatorii ale concursului sunt contra vizita medicală si evaluarea performanțelor fizice care constă în parcurgerea traseului aplicativ. Acesta presupune ca un candidat, in două minute și 25 de secunde, trebuie să realizeze o săritură în lungime, apoi în alergare pas sărit peste saltea, două rostogolit succesive, deplasarea pe o bârnă, pe distanța de 4 m, având în fiecare mănă câte o greutate de 5 kg, alergarea între și cane, săritura peste Capra de gimnastică, escaladarea unei las de gimnastică, transportul prin întâlnire pe o distanță de 10 m a unui manechin în greutate de 40 kg, aruncarea cu mingea de handbal la o țin toate cu mărimea de 1X 1 m, naveta 10 ture cu ridicarea de jaloane.Ne realizarea unei singure probe din traseul aplicativ înseamnă eliminarea din concurs. Probele sportive se vor susține în localitățile Băicoi, Breaza, Plopeni, Comaneci, Cornu și Blejoi.
Cate ore au stat pentru a se inscrie la concurs si cum s-au descurcat candidatii la testul psihologic aflati chiar de la ei din imaginile de mai sus.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677