Aproape 5 candidati se bat pe un singur loc la Scoala de Politie din Campina. Vezi aici cum s-au descurcat cei care vor ajunga politisti la testul psihologic - VIDEO/FOTO

10 Jan 2018 16:08
Înscrierile la Scoala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au început astăzi. Pentru cele 1300 de locuri disponibile s-au validat peste 6000 de dosare ale candidatilor, dintre care aproximativ 3700 sunt bărbați, iar în 2413 sunt femei. Înscrierile vor continua și mâine, iar apoi vor urma examenul medical și probele sportive ce se vor desfășura în perioada 12 - 18 ianuarie. Examenul pentru verificarea cunoștințelor este programat pentru data de 20 ianuarie. În termen de 24 de ore de la finalizarea examenul pentru verificarea cunoștințelor se pot depune contestații. Rezultatele finale se vor afișa pe 21 ianuarie.
Printre candidații care și-au depus dosare se numără și 23 de bărbați de etnie roma și 17 femei de aceeași etnie, precum și 22 de bărbati și 5 femei de alte naționalități. Spre deosebire de anii trecuți, acum nu există limită de vârstă și nici de înălțime. Totodată, o altă noutate este faptul că examenul are loc în luna ianuarie.
Probele eliminatorii ale concursului sunt contra vizita medicală si evaluarea performanțelor fizice care constă în parcurgerea traseului aplicativ. Acesta presupune ca un candidat, in două minute și 25 de secunde, trebuie să realizeze o săritură în lungime, apoi în alergare pas sărit peste saltea, două rostogolit succesive, deplasarea pe o bârnă, pe distanța de 4 m, având în fiecare mănă câte o greutate de 5 kg, alergarea între și cane, săritura peste Capra de gimnastică, escaladarea unei las de gimnastică, transportul prin întâlnire pe o distanță de 10 m a unui manechin în greutate de 40 kg, aruncarea cu mingea de handbal la o țin toate cu mărimea de 1X 1 m, naveta 10 ture cu ridicarea de jaloane.Ne realizarea unei singure probe din traseul aplicativ înseamnă eliminarea din concurs. Probele sportive se vor susține în localitățile Băicoi, Breaza, Plopeni, Comaneci, Cornu și Blejoi.
Cate ore au stat pentru a se inscrie la concurs si cum s-au descurcat candidatii la testul psihologic aflati chiar de la ei din imaginile de mai sus.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176