Aproape 70 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală in Prahova, intr-o singura zi

01 Aug 2020 15:54
Politia Prahova: Vineri, 31 iulie a.c., au fost desfăşurate, în sistem integrat, noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2.
Echipe mixte formate din aproximativ 355 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, au verificat modul de respectare a normelor legale impuse în perioada stării de alertă, acționând în zonele aglomerate, terase și în mijloace de transport în comun.
În cadrul activităților au fost controlate 258 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun), fiind legitimate 714 persoane și verificate 481 autovehicule (dintre acestea 212 mijloace de transport public în comun).
Astfel, au fost efectuate verificări la 46 societăți comerciale, fiind aplicate în total 198 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 127.300 de lei. Dintre acestea, 67 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 115 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, iar 16 pentru fapte de natură economică.
Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de activități împreună cu celelalte structuri, fapt pentru care în cursul zilei de azi, au fost verificate zonele montane.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe drumurile publice și să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223