Aproape 900 de profesori prahoveni, așteptați să susțină proba scrisă la titularizare, în Prahova. Vezi aici centrele de examen și numărul catedrelor vacante!

10 Jul 2017 12:29
Aproape 900 de profesori prahoveni, așteptați să susțină proba scrisă la titularizare, în Prahova. Vezi aici centrele de examen și numărul catedrelor vacante!
În Prahova, la concursul de titularizare de anul acesta s-au înscris 1056 de profesori, unii însă vor participa cu notele obținute în anii trecuți, alții au cerut detașarea sau vor să meargă pe suplinire. Așa se face ca pe 12 iulie, când va avea loc proba scrisă a concursului de titularizare, la nivelul județului Prahova sunt așteptați să dea acest examen 896 de profesori. Dintre aceștia 122 sunt absolvenți 2017. Din totalul candidaților cei mai mulți vor să ocupe un post de educatoare (130). Mulți candidați sunt și la disciplinele limba română, unde sunt înscriși 107, învățători 94, matematică 81, iar engleză 76.
În Prahova, au fost scoase la concurs anul acesta 1595 de posturi complete și incomplete. Dintre acestea 183 sunt titularizabile (125 de posturi în mediul urban și 58 în mediul rural).

Centrele de concurs pentru proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor/ catedrelor vacante/ rezervate din 12 IULIE 2017 are loc în judeţul Prahova în trei centre de concurs, repartizarea disciplinelor pe centru fiind următoarea:
Centrul nr. 1 – Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” Ploieşti, strada Gh. Doja nr.98
ÎNVĂŢĂTORI
LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ
DOCUMENTARIŞTI
MATEMATICĂ
INFORMATICĂ

Centrul nr. 2 – Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, Bulevardul Independenţei nr. 8
EDUCATOARE
LIMBA FRANCEZĂ
LIMBA ENGLEZĂ
LIMBA GERMANĂ
LIMBA SPANIOLĂ
LIMBA RROMANI
FIZICĂ
CHIMIE
BIOLOGIE

Centrul nr. 3 – Colegiul „Spiru Haret” Ploieşti, strada Constructorilor nr 8
ISTORIE
ŞTIINŢE SOCIO – UMANE (CULTURĂ CIVICĂ, PSIHOLOGIE,
SOCIOLOGIE, ECONOMIE, FILOSOFIE) PROFESOR CONSILIER
GEOGRAFIE
RELIGIE
ED. MUZICALĂ/ MUZICĂ INSTRUMENTALĂ
ED. PLASTICĂ/ VIZUALĂ
ED. FIZICĂ
ED. TEHNOLOGICĂ
DISCIPLINE TEHNICE
PREGĂTIRE INSTRUIRE PRACTICĂ (MAIŞTRI)
ÎNVĂŢĂMÂNT SPECIAL

Accesul candidaților în sala de concurs se face începând cu ora 8.00, cel mai târziu până la ora 9.00. Supraveghetorii de sală verifică identitatea candidaţilor, prin buletinul/cartea/adeverinţa de identitate sau pașaport. Redactarea lucrărilor se face cu cerneală sau pix de culoare albastră; desenele/graficele se pot executa si cu creionul negru.Este interzisă utilizarea instrumentelor de scris (stilou, pix) a căror cerneală se poate șterge. Candidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală iar schemele/desenele cu o linie oblică.

Lucrarea scrisă se desfăşoară începând cu ora 10.00. După primirea subiectelor de concurs de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore, timp ce nu poate fi depăşit.

sursa foto: www.emaze.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438