Aproximativ 70 de jandarmi, prezenți meciul F.C. Voluntari " A.F.C. Astra Giurgiu, de pe Stadionul Ilie Oană

21 Jul 2017 15:22
Aproximativ 70 de  jandarmi, prezenți meciul F.C. Voluntari " A.F.C. Astra Giurgiu, de pe Stadionul Ilie Oană
Luni, 24 iulie, aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab,, Ploiești, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. VOLUNTARI " A.F.C. ASTRA GIURGIU.
Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploiești, începând cu ora 21.00.
Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
În cadrul ședinței de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiției a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:
- accesul spectatorilor este permis începând cu orele 19.00;
- partida va fi urmărită de aproximativ 2.000 de spectatori;
Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porților de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora.
Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forțe participante.
Pe această cale forțele de ordin mulțumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast și corect de care vor da dovadă și le urează vizionare plăcută.

Sursa foto: http://www.stiripesurse.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677