Arme neletale, muniție și articole pitotehnice ridicate în urma unor percheziții făcute în Ploiești și județul Timiș

26 May 2020 12:00
Arme neletale, muniție și articole pitotehnice ridicate în urma unor percheziții făcute în Ploiești și județul Timiș
Polițiștii Serviciului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, au efectuat, astăzi, trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și vânzarea sau oferirea spre vânzare de detectoare de metale fără autorizație.
Descinderile au avut loc în două locații din județul Timiș și una din municipiul Ploiești.
*Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada ianuarie " mai a.c., persoanele vizate ar fi vândut, prin curierat, arme neletale și detectoare de metale provenite din țările UE, fără a deține autorizațiile necesare desfășurării acestei activități*, a transmis IJP Prahova.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, precum 19 arme neletale, diverse accesorii, muniția corespunzătoare de calibre diferite, articole pirotehnice a căror deținere este interzisă (aproximativ 25 kg), 3 detectoare de metale.
Cercetările au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept.
Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audiere.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
foto ilustrativ http://www.turnulsfatului.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677