„Arta europeană la Ploiești”, expozitie semnata de mai multi artisti din Spania, la Muzeul de Arta Ploiesti

21 Feb 2019 07:36
„Arta europeană la Ploiești”, expozitie semnata de mai multi artisti din Spania, la Muzeul de Arta Ploiesti
În perioada 12 – 27 iulie 2018, Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploieşti, Bulevardul Independenţei nr.1, organizează expoziţia:
„Arta europeană la Ploiești”
Artiști ai Galeriei Eka Moor din Madrid, la Muzeul de Artă Ploiești

Expun artiștii:
Alfredo Sarandeses Lizarazu
Ana Muñoz
Toñi Lopez
Carmezim
Carolin Beyer
Consuelo Aranda
Erika Nolte
Florian Stefan Follente
Francisco Arroyo
Ghislaine Sablayrolles_Vgas
Inma Pascual
Javier de Mota
Jean Maríe Egea
José Dominguez
Josep Garcia Marsal
Leopoldo Cervera
Liliana Bos
Manuela Castro
Maria Fernández
María Luisa Valero
Mendo Nica Concilio
Pau Sintes
Paulino L. Tardón
Pepe Rodríguez
Pilar Sagarra
Pilar Viviente
Tomé
Maria R. Maluenda
Vicente Heca
Artist invitat: Eduardo Diez

Expoziția propune lucrări ale unui grup de artiști internaționali, provenind din țări diferite: Germania, Spania, Franța, Argentina și Portugalia, expozanți ai Galeriei Eka Moor.
Stilurile variază de la hiperrealism la abstract prin cubism sau impresionismul. Este preferată pictura, și fiecare artist folosește o tehnică diferită și personală, având însă în comun creativitatea și calitatea.

Galeriei, în pofida faptului că este una mică, este extrem de activă, propunând artiștilor săi expuneri și la galerii din alte orașe, cum ar fi: galeria de artă Fine Nina Torres Miami, sau participări la târguri internaționale, precum Estampa din Madrid, Jardín de Arte en Valencia, târgul de artă din Hamburg, Parcul de artă Parallax din Londra, Faim din Madrid, Arteando în Irun, Lineart Ghent Belgia, Art Market Budapesta 2013, Târgul de artă Miami River 2013, AA Fair Singapore 2014, Târgul de Artă Affordable Stockholm 2015, Târgul de Artă Affordable Milano 2016, Crăciun Almoneda 2015 & 2016, Premier Art Fair Hong Kong 2017, JustMad, Madrid 2017. Almoneda Madrid 2018.

Expoziția este surprinzătoare, îndrăzneață, ambițioasă, un adevărat spectacol internațional al artelor plastice, pe care iubitorii de artă îl vor savura!

Vă așteptăm la vernisaj, la Muzeul de Artă Ploiești. în data de 12 iulie, la ora 1700.
Prezența dumneavoastră ne va onora! (Comunicat de presa Muzeul de Arta)Sursa foto: www.monumenteprahova.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451