Asistenţii sociali încearcă să-i convingă pe părinţii fetiței de doi ani pierdute în pădure să o dea în plasament

28 Oct 2017 12:22
Asistenţii sociali încearcă să-i convingă pe părinţii fetiței de doi ani pierdute în pădure să o dea în plasament
DGASPC Prahova s-a autosesizat în cazul fetiţei de doi ani dispărute în pădure, încearcând să convingă părinţii micuţei să o dea în plasament. Familia mai are patru copii, daţi în plasament în 2013 în regim de urgenţă, deoarece erau neglijaţi, scrie mediafax.ro
”Ne-am autosesizat. Colegii mei s-au dus la spital, unde e micuţa, au luat legătura şi cu mama ei. Se fac demersuri pentru instituirea unei măsuri de protecţie pentru copil, şi anume plasamentul la un asistent maternal. E necesar, însă, acordul mamei pentru instituirea acestei măsuri. Colegii mei îi explică faptul că e mai bine, pentru o perioadă, să lase copilul în grija altcuiva”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova, Corina Nicola.
Potrivit aceluiasi articol, familia mai are patru copii, cu vârste de la 6 la 13 ani, care au fost luaţi, în 2013, în regim de urgenţă şi daţi în plasament, după ce autorităţile au fost sesizate că mama nu se ocupă corespunzător de ei.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Sursa foto: Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176