Atelier de robotică LEGO MINDSTORMS la CNMV Ploiesti. Inscrierile incep azi

19 Feb 2019 02:28
Atelier de  robotică LEGO MINDSTORMS la CNMV Ploiesti. Inscrierile incep azi
În incinta Colegiului Naţional Mihai Viteazul, b-dul Independenţei nr. 8, in laboratoratoarele de informatică, pe 8 octombrie, între orele 16-19, se va desfasura un atelier

Potrivit organizatorilor, intr-o atmosfera veselă şi foarte caldă prin implicarea echipelor de robotică din CNMV, fiecare elev va participa la următoarele secţiuni

1. Prezentare kit Lego Mindstorms – susţinută de profesor Dicu Loredana (15 min)

2. Iniţiere în lucrul cu EV3 software şi crearea unor module program

3. Verificarea programelor prin instalarea lor şi rularea lor cu ajutorul roboţilor CNMV participanţi la WRO România.

Inscrierea la atelier se face prin completarea formularului de inscriere care va deveni activ in perioada 24 -30 septembrie. Selecţia participanţilor se va face urmarind o distribuitie uniforma a numarului de elevi pentru fiecare şcoala de provenienţă.

Mai multe detalii pe: http://cnmv.ploiesti.roedu.net/#atelier-de-robotica-lego-mindstorms-inscriere-conditii-de-participare

foto: https://www.meet-and-code.org

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612