„Atelierele lui Moș Crăciun", la Ploiesti

30 Nov 2017 08:38
„Atelierele lui Moș Crăciun", la Ploiesti
Primăria Municipiului Ploiești, cu sprijinul Casei de Cultură “I. L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, consecventă preocupărilor specifice sărbătorilor de iarnă, organizează, în perioada 4 – 15 decembrie 2017, cea de-a V-a ediție a acțiunii „Atelierele lui Moș Crăciun”.
Evenimentul, ce va fi găzduit zilnic, în intervalul orar 9.00 – 12.00, în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești, este dedicat elevilor ploieșteni din clasele primare, aici copiii fiind îndrumați de artiști plastici, colaboratori ai Casei de Cultură “I. L. Caragiale”, în confecționarea de felicitări și decorațiuni de Crăciun.
Cu acest prilej, aproximativ 600 de elevi, din toate unitățile de învățământ din municipiul Ploiești, sunt așteptați să redescopere astfel spiritul sărbătorilor de iarnă, într-o atmosferă încărcată de creativitate, entuziasm și spiritualitate.

foto: Smart Experience

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176