Atenționare Salvamont Prahova: toate traseele turistice sunt închise

31 Mar 2020 14:42
Atenționare Salvamont Prahova: toate traseele turistice sunt închise
Salvamont Prahova a anunțat, astăzi, că având în vedere:
- Decretul Președintelui României nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României,
- ORDONANȚA MILITARĂ Nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID 19;
- HOTĂRÂREA Nr. 77 din 23.01. 2003 privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea accidentelor montane și organizarea activității de salvare în munți;

pe toată durata Stării de Urgență decretată la nivel național, Serviciul Public Județean Salvamont Prahova, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Prahova, declară închise toate traseele turistice montane de pe teritoriul județului Prahova, din munții Bucegi, Baiului și Ciucas.
*Această decizie este în primul rând una preventivă și se încadrează și în campania Salvamont România de reducere a numărului de accidente montane, evitându-se astfel o presiune suplimentară asupra sistemului medical.
Pentru siguranța voastră și a celor din jur, temporar, este necesar să renunțați la practicarea drumețiilor, ciclismului, a alpinismului, escaladei, schiului sau a altor sporturi montane*, a transmis Salvamont Prahova.
De asemenea, pe toată durata Stării de Urgență, cabanele turistice montane din județul Prahova sunt închise.
foto Salvamont Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677