Atleții de la CSM Ploiești, de 3 ori aur la finalele campionatului național de seniori și tineret!

08 Jul 2017 13:49
Atleții de la CSM Ploiești, de 3 ori aur la finalele campionatului național de seniori și tineret!
Atleții de la CSM Ploiești au reușit, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Seniori și Tineret, ce au loc la Pitești, pe arena "Nicolae Dobrin", astăzi și mâine, să obțină trei titluri de campioni naționali.
Astfel, Daniel Petre Rezmiveș s-a impus că proba de 100 metri plat, cu timpul de 10.44 secunde, și a devenit campion național atât la seniori, cât și la tineret, iar ștafeta de 4×100 metri, în componența Cristian Radu, Bogdan Oprina, Costin Homiuc, Daniel Rezmiveș a devenit campioană națională de tineret, ratând pentru doar o sutime de secundă podiumul seniorilor.
În plus, Cristian Radu a cucerit bronzul atât la seniori, cât și la tineret, în proba de 400 metri plat, în care s-au remarcat și Bogdan Oprina (50.04 secunde, record personal) și Alexandru Geamănu (50.32 secunde).
Sportivii clubului nostru vor concura și mâine, Daniel Rezmiveș fiind favorit în proba de 200 metri plat, la fel ca și ștafeta de 4×400 metri plat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671