Atleţii de la CSM Ploieşti, de 3 ori aur la finalele campionatului naţional de seniori şi tineret!

08 Jul 2017 13:49
Atleţii de la CSM Ploieşti, de 3 ori aur la finalele campionatului naţional de seniori şi tineret!
Atleţii de la CSM Ploieşti au reuşit, în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret, ce au loc la Piteşti, pe arena „Nicolae Dobrin”, astăzi şi mâine, să obţină trei titluri de campioni naţionali.
Astfel, Daniel Petre Rezmiveş s-a impus că proba de 100 metri plat, cu timpul de 10.44 secunde, şi a devenit campion naţional atât la seniori, cât şi la tineret, iar ştafeta de 4×100 metri, în componenţa Cristian Radu, Bogdan Oprina, Costin Homiuc, Daniel Rezmiveş a devenit campioană naţională de tineret, ratând pentru doar o sutime de secundă podiumul seniorilor.
În plus, Cristian Radu a cucerit bronzul atât la seniori, cât şi la tineret, în proba de 400 metri plat, în care s-au remarcat şi Bogdan Oprina (50.04 secunde, record personal) şi Alexandru Geamănu (50.32 secunde).
Sportivii clubului nostru vor concura şi mâine, Daniel Rezmiveş fiind favorit în proba de 200 metri plat, la fel ca şi ştafeta de 4×400 metri plat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8590 0.0007
USD Dolarul SUA 4.1404 0.0180
GBP Lira sterlina 5.2910 -0.0027
CHF Francul elvetian 4.5183 0.0126
XAU Gramul de aur 253.3349 -2.4627