ATLEŢII DE LA CSM PLOIEŞTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA „NAŢIONALELE” DE SENIORI ŞI TINERET

08 Feb 2019 09:53
ATLEŢII DE LA CSM PLOIEŞTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA „NAŢIONALELE” DE SENIORI ŞI TINERET
Atleţii de la CSM Ploieşti se întorc cu trei titluri de campion naţional şi unul de vicecampion de la Campionatul Naţional de Atletism pentru Seniori şi Tineret, ce a avut loc, ieri şi astăzi, la Bucureşti, în sala din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”.

Petre Rezmiveş a confirmat aşteptările şi a devenit campion naţional atât la seniori, cât şi la tineret, în proba de 60 metri plat, realizând şi un timp excelent – 6.69 secunde – cu care şi-a egalat recordul personal al carierei! În aceeaşi proba, Costin Homiuc a devenit vicecampion naţional de tineret, ocupând, totodată, poziţia a 4-a în ierarhia seniorilor, cu timpul de 6.83 secunde.

Campioni naţionali au devenit şi componenţii ştafetei de 4×400 metri – Cristian Radu, Sebastian Ursachi, David Năstase, Constantin Andoni -, care s-au impus cu mai bine de jumătate de secundă în faţa celor de la LPS Focşani şi CSM Piteşti. Timpul băieţilor noştri a fost 3:03.96 minute, următoarele ştafete încheind cursa în 3:04.58 minute, respectiv 3:07.32 minute. În aceeaşi probă, ştafeta CSM Ploieşti B, alcătuită din Alexandru Geamănu, Ovidiu Burcea, Mihai Lazăr şi Bogdan Oprina, a ocupat locul al 5-lea la seniori şi al 4-lea la tineret, cu timpul 3:09.84 minute.

În fine, medalia de bronz a fost obţinută de Cristian Radu, în proba de 400 metri plat rezervată seniorilor, cu timpul de 49.16 secunde. În aceeaşi probă, David Năstase a fost al 7-lea la seniori şi al 6-lea la tineret.

Trei dintre performerii acestei săptămâni, Petre Rezmiveş, Cristian Radu şi Constantin Andoni, se pregătesc pentru o nouă competiţie importantă, ei urmând să reprezinte România la Campionatele Balcanice programate sâmbătă, 16 februarie, la Istanbul.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7790 0.0004
USD Dolarul SUA 4.3101 0.0006
GBP Lira sterlina 5.6586 0.0291
CHF Francul elvetian 4.4487 0.0109
XAU Gramul de aur 215.3851 -0.5880