ATLEŢII DE LA CSM PLOIEŞTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA „NAŢIONALELE” DE SENIORI ŞI TINERET

08 Feb 2019 09:53
ATLEŢII DE LA CSM PLOIEŞTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA „NAŢIONALELE” DE SENIORI ŞI TINERET
Atleţii de la CSM Ploieşti se întorc cu trei titluri de campion naţional şi unul de vicecampion de la Campionatul Naţional de Atletism pentru Seniori şi Tineret, ce a avut loc, ieri şi astăzi, la Bucureşti, în sala din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”.

Petre Rezmiveş a confirmat aşteptările şi a devenit campion naţional atât la seniori, cât şi la tineret, în proba de 60 metri plat, realizând şi un timp excelent – 6.69 secunde – cu care şi-a egalat recordul personal al carierei! În aceeaşi proba, Costin Homiuc a devenit vicecampion naţional de tineret, ocupând, totodată, poziţia a 4-a în ierarhia seniorilor, cu timpul de 6.83 secunde.

Campioni naţionali au devenit şi componenţii ştafetei de 4×400 metri – Cristian Radu, Sebastian Ursachi, David Năstase, Constantin Andoni -, care s-au impus cu mai bine de jumătate de secundă în faţa celor de la LPS Focşani şi CSM Piteşti. Timpul băieţilor noştri a fost 3:03.96 minute, următoarele ştafete încheind cursa în 3:04.58 minute, respectiv 3:07.32 minute. În aceeaşi probă, ştafeta CSM Ploieşti B, alcătuită din Alexandru Geamănu, Ovidiu Burcea, Mihai Lazăr şi Bogdan Oprina, a ocupat locul al 5-lea la seniori şi al 4-lea la tineret, cu timpul 3:09.84 minute.

În fine, medalia de bronz a fost obţinută de Cristian Radu, în proba de 400 metri plat rezervată seniorilor, cu timpul de 49.16 secunde. În aceeaşi probă, David Năstase a fost al 7-lea la seniori şi al 6-lea la tineret.

Trei dintre performerii acestei săptămâni, Petre Rezmiveş, Cristian Radu şi Constantin Andoni, se pregătesc pentru o nouă competiţie importantă, ei urmând să reprezinte România la Campionatele Balcanice programate sâmbătă, 16 februarie, la Istanbul.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509