ATLEÅ¢II DE LA CSM PLOIEȘTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA "NAÅ¢IONALELE" DE SENIORI ȘI TINERET

08 Feb 2019 09:53
ATLEÅ¢II DE LA CSM PLOIEȘTI, DE 3 ORI CAMPIONI LA "NAÅ¢IONALELE" DE SENIORI ȘI TINERET
Atleții de la CSM Ploiești se întorc cu trei titluri de campion național și unul de vicecampion de la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, ce a avut loc, ieri și astăzi, la București, în sala din incinta Complexului Sportiv Național "Lia Manoliu".

Petre Rezmiveș a confirmat așteptările și a devenit campion național atât la seniori, cât și la tineret, în proba de 60 metri plat, realizând și un timp excelent " 6.69 secunde " cu care și-a egalat recordul personal al carierei! În aceeași proba, Costin Homiuc a devenit vicecampion național de tineret, ocupând, totodată, poziția a 4-a în ierarhia seniorilor, cu timpul de 6.83 secunde.

Campioni naționali au devenit și componenții ștafetei de 4×400 metri " Cristian Radu, Sebastian Ursachi, David Năstase, Constantin Andoni -, care s-au impus cu mai bine de jumătate de secundă în fața celor de la LPS Focșani și CSM Pitești. Timpul băieților noștri a fost 3:03.96 minute, următoarele ștafete încheind cursa în 3:04.58 minute, respectiv 3:07.32 minute. În aceeași probă, ștafeta CSM Ploiești B, alcătuită din Alexandru Geamănu, Ovidiu Burcea, Mihai Lazăr și Bogdan Oprina, a ocupat locul al 5-lea la seniori și al 4-lea la tineret, cu timpul 3:09.84 minute.

În fine, medalia de bronz a fost obținută de Cristian Radu, în proba de 400 metri plat rezervată seniorilor, cu timpul de 49.16 secunde. În aceeași probă, David Năstase a fost al 7-lea la seniori și al 6-lea la tineret.

Trei dintre performerii acestei săptămâni, Petre Rezmiveș, Cristian Radu și Constantin Andoni, se pregătesc pentru o nouă competiție importantă, ei urmând să reprezinte România la Campionatele Balcanice programate sâmbătă, 16 februarie, la Istanbul.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677