Au fost date în folosință primele 14 locuințe din noile blocuri construite în Cartierul Libertății Ansamblul 9 Mai

13 Jan 2021 15:34
Au fost date în folosință primele 14 locuințe din noile blocuri construite în Cartierul Libertății Ansamblul 9 Mai
Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează comunitatea locală că, astăzi, au fost date în folosință primele 14 locuințe din noile blocuri construite în Cartierul Libertății Ansamblul 9 Mai.
​La sediul municipalității ploieștene, s-au semnat 14 contracte de închiriere pentru noile locuințe din cartierul Libertății, iar ploieștenii respectivi se vor putea muta cât de curând în noile case. În perioada următoare se vor semna și celelalte contracte de închiriere.
​Reamintim că, noile locuințe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptățite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuințe sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploiești, cu respectarea legii.
Menționăm că, în cadrul investiției respective au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanție a lucrărilor fiind de 5 ani.
​Fiecare bloc include 20 de unități locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere și 2 cu câte trei camere.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 12.372.737,84 lei fără TVA.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677