Au început atelierele lui Moș Crăciun, la Ploiești!

23 Jul 2018 07:13
Primăria Municipiului Ploiești a deschis astăzi, 4 decembrie a.c., cea de-a V-aediție a acțiunii „Atelierele lui Moș Crăciun”.Evenimentul se derulează cu sprijinul Casei de Cultură “I. L. Caragiale” aMunicipiului Ploiești, în perioada 4-15 decembrie și va fi va fi găzduit zilnic, în intervalulorar 9.00 – 12.00, în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești. „Atelierele lui Moș Crăciun” este un proiect dedicat elevilor ploieșteni din claseleprimare, în cadrul căruia copiii sunt îndrumați de artiști plastici, colaboratori ai Casei deCultură “I. L. Caragiale”, în confecționarea de felicitări și decorațiuni de Crăciun. Până în prezent 565 de elevi ai unităților de învățământ din municipiul Ploiești s-auînscris la acțiune și sunt așteptați să redescopere astfel spiritul sărbătorilor de iarnă, într-oatmosferă încărcată de creativitate, entuziasm și spiritualitate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709