Au început furturile de sezon! Mai multe persoane prinse la furat de crengi de brad, în Sinaia - VIDEO

16 Nov 2017 16:59
Au început furturile de sezon! Mai multe persoane prinse la furat de crengi de brad, în Sinaia - VIDEO
O patrulă din cadrul Secției de Jandarmi Montan Sinaia a observat astăzi o autoutilitară care a pătruns pe drumul forestier Valea Câinelui din Sinaia. Ajunși la fața locului jandarmii au interceptat două persoane de sex masculin și trei persoane de sex feminin care recoltau fără acordul Ocolului Silvic Sinaia material nelemnos specific, respectiv cetină ( crengi de brad). În urma cântăririi a rezultat cantitatea de 150 kg de cetină care a fost predată unui lucrător silvic. Totodată persoanele în cauză au fost sancționate conform Legii 171/2010, pentru pătrunderea fără acordul scris al Ocolului Silvic Sinaia pe un drum forestier cât și pentru recoltarea de material nelemnos specific.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476