Au inceput inscrierile la programul "Școala Reciclării " prezent și viitor verde"

21 Mar 2018 11:19
Au inceput inscrierile la programul "Școala Reciclării " prezent și viitor verde"
Primăria Municipiului Ploiești prin Regia Autonomă de Servicii Publice și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova continuă programul "Școala Reciclării " prezent și viitor verde"
Programul respectiv se derulează sub forma unei competiții, care implică unitățile de învățământ de la nivelul municipiului Ploiești în activitatea de colectare selectivă a deșeurilor crescând astfel gradul de informare privind conservarea resurselor precum și responsabilitatea față de mediul înconjurător.
Înscrierile la programul "Școala Reciclării " prezent și viitor verde" se vor face începând de astăzi și până în data de 27 martie 2018, numărul de școli participante fiind nelimitat. Elevii unităților de învățământ participante vor primi informații privind gestiunea integrată a deșeurilor și utilizarea infrastructurii aferentă sistemului public de salubrizare, într-un mod civilizat.
Regulamentul de participare și implicit formularul de înscriere pot fi vizualizate accesând pagina de internet www.scoalareciclarii.rasp.ro .

Reamintim faptul că, programul "Școala Reciclării " prezent și viitor verde" a fost inițiat în anul 2014 odată cu implicarea municipiului Ploiești în concursul național "Orașul Reciclării". De-a lungul celorlalte ediții acțiunea respectivă a antrenat 15.000 de elevi, ce au fost îndrumați de 130 de cadre didactice coordonatoare. La nivelul municipiului Ploiești, peste 100 de tone de deșeuri au fost colectate selectiv în cadrul acestui program informativ " educativ.

Informații suplimentare privind derularea acestei acțiuni pot fi solicitate direct reprezentanților Biroului Protecția Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești (tel: 0244-541071 int. 114, fax: 0244-513670, mail: protectiamediului@rasp.ro).

foto Bacau.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731