Au început înscrierile pentru Concursul Naţional de Muzică Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”

21 Aug 2017 11:23
Au început înscrierile pentru Concursul Naţional de Muzică Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”
Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti anunţă că au început înscrierile pentru Concursul Naţional de Muzică Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XVIII-a, eveniment care se va desfăşura în perioada 6-7 octombrie 2017. Interpreţii sau formaţiile care doresc să participe la concurs îşi pot depune dosarele de înscriere până pe 15 septembrie 2017, urmând ca preselecţiile să aibă loc pe 16 septembrie. Dosarele de preselecţie vor fi trimise pe adresa Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti – Piața Eroilor nr. 1A - într-un plic A4 cu specificaţia „DOSAR PRESELECŢIE FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediţia 2017” şi vor conţine:
- Fişa de înscriere cu toate datele complete, conform modelului anexat, semnată de concurent;
- Curriculum vitae;
- Copie după cartea de identitate;
- Două fotografii artistice clare ale concurentulului;
- Copie carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ;
- O declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă că este autorul melodiilor înscrise în concurs sau o declaraţie din care să reiasă că are acordul scris al textierilor sau compozitorilor cu care a colaborat la creaţia melodiei pentru utilizarea piesei/pieselor în concurs, exceptând cazul în care textele au fost preluate de la poeţi consacraţi ale căror drepturi de autor au ieşit de sub protecţia organismelor de gestiune colectivă şi actualmente aparţin patrimoniului naţional de creaţie;
- Minimum două înregistrări audio ale creaţiilor propuse în format MP3 (44,100Hz, 16 Bit, Stereo 320Kbp/s), reprezentative pentru concurent, fiind denumite folosind cifre şi majuscule, după modelul următor:
1. Nume prenume interpret – Titlul melodiei
2. Nume prenume interpret – Titlul melodiei
Înregistrările trimise trebuie să conţină vocile concurenţilor implicaţi direct în concurs, fără alte instrumente în afară de cele folosite în cadrul competiţiei, fără voci ale unor terţe persoane. Vocile concurenţilor nu vor fi procesate, mixate sau masterizate din dorinţa de a suna mai bine, scopul competiţei fiind unul de descoperire a talentelor reale.

Piesele pot fi trimise şi on-line, odată cu documentele necesare pentru dosarul de participare, pe adresa de e-mail a festivalului: festivalulcastanilorgabidobre@yahoo.com, specificând în subiectul e-mail-ului: “DOSAR ÎNSCRIERE FESTIVALUL CASTANILOR 2017”.
Pentru mai multe informaţii puteţi suna la 0244 578148 / 0730097668.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365