Au pornit instalatiile de transport pe cablu, la Sinaia. Se schiază la Cota 2000

02 Dec 2017 10:06
Au pornit instalatiile de transport pe cablu, la Sinaia. Se schiază la Cota 2000
După ce ieri, din cauza vântului, instalatiile de transport pe cablu nu au putut fi pornit, astazi, autoritatile anunta ca vremea s-a imbunatatit. Vor funcționa toate instalațiile astăzi.
"Gondola Sinaia este pregătită să pornească cu publicul. Pârtiile sunt bune la Cota 2000 unde ninge la 0 grade - atenție, zăpadă moale. Mai jos de 1800 ploua sau este lapoviță. Vă rugăm să nu va aventurați pe nicio pârtie de schi care nu este deschisă! Drumul de Vară, Carpul, Papagalul, Târlele și Pârtia Nouă nu sunt practicabile! Azi schiem doar în gol alpin", anunta conducerea Transport Urban Sinaia.
Partiile deschise Laptici 1, Laptici 2 si Varianta, batute si cu strat nou de zapada.Este lapoviță acum la Cota 2000. Se amenajează si partiile Valea Dorului 1 și 2.
Webcam live pe www.sinaiago.ro
Foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176