Audierea lui Sebastian Ghiță prin videoconferință nu a mai avut loc

22 Jun 2017 12:09
Audierea lui Sebastian Ghiță prin videoconferință nu a mai avut loc
Astazi, Tribunalul Prahova ar fi urmat sa-l audieze pe Sebastian Ghiță, prin videoconferință, în dosarul denumit Hidro, în care este cercetat și cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herțanu. Aceasta audiere nu a mai avut loc din două motive.
“ Audierea nu a fost posibilă din două motive: conexiunea s-a realizat inițial apoi s-a întrerupt și nu a mai putut fi refăcută. În al doilea rând, interpreta desemnată să asigure traducerea în raporturile cu autoritățile sârbe nu s-a prezentat la termenul de zi”, a precizat Alina Anton, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova
S-a acordat un nou termenul de judecată pentru 06 iulie. În acest dosar Ghiță este acuzat de sprijinirea unui grup infracțional organizat iar procurorii DNA Ploiești au cerut arestarea sa preventivă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000