Autoritatile prahovene, apel catre Guvernul Romaniei pentru alocarea unor sume din fondul de intervenție

18 Apr 2018 15:11
Autoritatile prahovene, apel catre Guvernul Romaniei pentru alocarea unor sume  din fondul de intervenție
Prefectul judetului Prahova, Ioana Mădălina Lupea, a convocat, astazi, în ședință ordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în vederea inițierii unui alt proiect de hotărâre de guvern pentru alocarea de sume din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului României pentru pagubele din urma evenimentelor meteorologice și hidrologice nefavorabile din luna martie.
Comitetul a hotărât inițierea unui nou proiect în care sunt incluse atât localitățile care nu au fost prinse în HG 177/2018 , cât și cele în care evaluările pagubelor s-au făcut ulterior hotărârii, până la data de 15 aprilie.
Acest nou proiecte cuprinde obiective de infrastructură în localitățile Boldești Scăeni, Ceptura, Cerașu, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Plopu, Posești, Telega, Secăria, Bertea, Poiana Câmpina, Gornet Cricov, Șotrile, Gornet, Gura Vitioarei, Teișani, Posești, Bătrâni, Cerașu, Măneciu, Salcia, Sângeru, Comarnic, Cornu, Telega, Adunați, Chiojdeanca, Râfov, Lapoș, Aluniș, Vadu Săpat și Câmpina.
Totodată, la începutul săptămânii, s-a transmis Guvernului, prin Ministerul Afacerilor Interne, un raport privind evaluarea pagubelor înregistrate în județul Prahova, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile care au avut loc în perioada 1martie-15 aprilie, pentru accesarea unui ajutor din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, în valoare de 95.127,79 mii lei. Acest ajutor cuprinde acoperirea pagubelor provocate infrastructurii și locuințelor, dar și a altor cheltuieli făcute în perioada mai sus amintită.
foto Prefectura Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677