Autoritatile prahovene, apel catre Guvernul Romaniei pentru alocarea unor sume din fondul de intervenție

18 Apr 2018 15:11
Autoritatile prahovene, apel catre Guvernul Romaniei pentru alocarea unor sume  din fondul de intervenție
Prefectul judetului Prahova, Ioana Mădălina Lupea, a convocat, astazi, în ședință ordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova în vederea inițierii unui alt proiect de hotărâre de guvern pentru alocarea de sume din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului României pentru pagubele din urma evenimentelor meteorologice și hidrologice nefavorabile din luna martie.
Comitetul a hotărât inițierea unui nou proiect în care sunt incluse atât localitățile care nu au fost prinse în HG 177/2018 , cât și cele în care evaluările pagubelor s-au făcut ulterior hotărârii, până la data de 15 aprilie.
Acest nou proiecte cuprinde obiective de infrastructură în localitățile Boldești Scăeni, Ceptura, Cerașu, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Plopu, Posești, Telega, Secăria, Bertea, Poiana Câmpina, Gornet Cricov, Șotrile, Gornet, Gura Vitioarei, Teișani, Posești, Bătrâni, Cerașu, Măneciu, Salcia, Sângeru, Comarnic, Cornu, Telega, Adunați, Chiojdeanca, Râfov, Lapoș, Aluniș, Vadu Săpat și Câmpina.
Totodată, la începutul săptămânii, s-a transmis Guvernului, prin Ministerul Afacerilor Interne, un raport privind evaluarea pagubelor înregistrate în județul Prahova, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile care au avut loc în perioada 1martie-15 aprilie, pentru accesarea unui ajutor din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, în valoare de 95.127,79 mii lei. Acest ajutor cuprinde acoperirea pagubelor provocate infrastructurii și locuințelor, dar și a altor cheltuieli făcute în perioada mai sus amintită.
foto Prefectura Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167