Balul Filarmonicii, cel mai așteptat eveniment cultural al sfârșitului de an, încheie în câteva zile programul "early bird"

11 Sep 2019 09:54
Balul Filarmonicii, cel mai așteptat eveniment cultural al sfârșitului de an, încheie în câteva zile programul "early bird"
Balul Filarmonicii, cel mai așteptat eveniment cultural al sfârșitului de an, încheie în câteva zile programul "early bird".
Doar până pe 15 septembrie mai puteți achiziționa bilete cu 200 de lei/persoană sau 160 de lei/persoană - oferta corporate (minim 6 - șase bilete achitate).
"Începând cu 15 septembrie, prețul unui bilet va fi de 250 de lei/persoană. Vă invităm să fiți alături de Filarmonica "Paul Constantinescu" în cadrul unui eveniment exclusivist, într-un cadru de poveste - Sala Coloanelor Palatului Culturii, cu muzică de calitate, un meniu sofisticat și băuturi alese. Toate acestea le veți găsi la cea de-a treia ediţie a Balului Filarmonicii, eveniment desfăşurat sub egida Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, care aduce eleganța și rafinamentul specifice Vienei la Ploiești", anunță Filarmonica Ploiești.
Bilete cu preț redus se pot procura de la Casa de bilete a Filarmonicii, standul special-amenajat în hipermarketul Cora - AFI Ploieşti şi online.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637