Banii pentru “Zilele orasului Baicoi”, redirectionati pentru achizitionarea echipamentului de protectie pentru personalul spitalului din localitate

26 Mar 2020 11:19
Banii pentru “Zilele orasului Baicoi”, redirectionati pentru achizitionarea echipamentului de protectie pentru personalul spitalului din localitate
Marius Constantin, primarul orasului Baicoi, a luat o decizie radicala in lupta cu noul coronavirus. Astfel, a decis ca bugetul alocat pentru Zilele Orasului Baicoi sa fie cheltuit pentru achizitionarea de echipament de pritectie pentru personalul spitalului din localitate.

“Vazand ce s-a intamplat la Spitalul Municipal Suceava, am hotarat dupa discutia avuta cu managerul Spitalului Orasenesc Baicoi, ca suma de 120 000 de lei, prevazuta pentru organizarea evenimentului "Zilele Orasului Baicoi" sa fie redirectionata pentru cumpararea de echipamente de protectie pe care sa le oferim colectivului medical ce activeaza pe raza orasului Baicoi, incercand astfel sa realizam o masura de protectie pentru cei care se afla in linia intai in lupta cu extinderea infectrarii cu Covid 19”, a anuntat primarul orasului Baicoi, Marius Constantin.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8314 0.0034
USD Dolarul SUA 4.4445 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4595 -0.0331
CHF Francul elvetian 4.5663 -0.0033
XAU Gramul de aur 236.0954 1.3388