Banii pentru "Zilele orasului Baicoi", redirectionati pentru achizitionarea echipamentului de protectie pentru personalul spitalului din localitate

26 Mar 2020 11:19
Banii pentru "Zilele orasului Baicoi", redirectionati pentru achizitionarea echipamentului de protectie pentru personalul spitalului din localitate
Marius Constantin, primarul orasului Baicoi, a luat o decizie radicala in lupta cu noul coronavirus. Astfel, a decis ca bugetul alocat pentru Zilele Orasului Baicoi sa fie cheltuit pentru achizitionarea de echipament de pritectie pentru personalul spitalului din localitate.

"Vazand ce s-a intamplat la Spitalul Municipal Suceava, am hotarat dupa discutia avuta cu managerul Spitalului Orasenesc Baicoi, ca suma de 120 000 de lei, prevazuta pentru organizarea evenimentului "Zilele Orasului Baicoi" sa fie redirectionata pentru cumpararea de echipamente de protectie pe care sa le oferim colectivului medical ce activeaza pe raza orasului Baicoi, incercand astfel sa realizam o masura de protectie pentru cei care se afla in linia intai in lupta cu extinderea infectrarii cu Covid 19", a anuntat primarul orasului Baicoi, Marius Constantin.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677