Barbat acuzat de evaziune fiscala. Cum proceda

20 Apr 2018 09:45
Barbat acuzat de evaziune fiscala. Cum proceda
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un prahovean de 43 de ani, bănuit de evaziune fiscală.
Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că bărbatul, în contextul unei relații comerciale cu o firmă de la care achiziționa în mod constant materiale de construcții, ar fi determinat o angajată a firmei, oferindu-i sume de bani cuprinse între 100-150 lei, să-i emită facturi în care să înscrie cantități mai mari de materiale de construcții decât cele achiziționate în realitate, cu scopul diminuării taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat.
Bărbatul ar fi produs bugetului de stat un prejudiciu în cuantum de 22.276 lei, recuperat.
Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

Sursa Comunicat de Presa, IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677