Barbat din Ploiesti, dat disparut! Nu a mai fost vazut din 30 iulie

20 Sep 2020 09:17
Barbat din Ploiesti, dat disparut! Nu a mai fost vazut din 30 iulie
Anunt Politia Prahova: La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 2 Ploiești au fost sesizați de o femeie din Ploiești despre faptul că fratele său, numitul IONESCU ROMEO, în vârstă de 64 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul acesteia și nu a mai revenit până în prezent.
Bărbatul ar fi plecat la data de 30 iulie a.c., în jurul orei 21:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.
*Semnalmente*:
1,65-1,70 metri înălțime, greutate aproximativ 55-60 de kg, fața ovală, ochi verzi, ten măsliniu-bronzat, păr scurt și negru, constituție slabă. Persoana dispărută prezintă ca semne particulare un tatuaj pe mâna dreaptă, respectiv literele „I.L”.
La momentul plecării acesta purta pantaloni tip blue jeans de culoare neagră, o cămașă cu mânecă lungă de culoare bleu, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063