Barbatul ratacit zilele trecute in Muntii Bucegi a fost gasit decedat

21 Jan 2020 13:33
Barbatul ratacit zilele trecute in Muntii Bucegi a fost gasit decedat
Salvamontistii prahoveni au pornit inca de vineri seara in cautarea barbatului ratacit in Muntii Bucegi. Dupa cinci zile de cautari, salvamontistii din Sinaia au reușit sa descopere trupul neînsuflețit al acestuia. Potrivit Salvamont Romania, "barbatul a cazut intr-o vale abrupta la întoarcerea către Bușteni. Zona este foarte accidentata, recuperarea este evaluata ca foarte dificila, timpul necesar recuperării și transportul victimei este estimat ca îndelung, astfel ca a fost luata decizia ca acțiunea salvamontiștilor pentru recuperarea victimei sa fie demarata mâine dimineață"
Foto cu caracter ilustrativ.
Sursa foto Salvamont Romania

COMENTARII

64x64

Gabi

Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677