Bazarul copiilor, editia de primavara

28 Apr 2018 14:35
Bazarul copiilor, editia de primavara
Mult asteptatul Bazar al copiilor se apropie. Se va desfasura pe 27 mai, tot la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti, in zona Turnului Parasutistilor.
" Va anuntam cu bucurie ca Editia a XVII-a de primavara a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna in acelasi loc peste 300 de copii ce vor vinde, vor cumpara, vor dona si face schimb de jucarii, haine, CD-uri, carti, accesorii etc. la preturi decente. Calitatea obiectelor puse in vanzare trebuie sa fie una buna sau foarte buna, aceasta fiind o conditie esentiala pentru participarea la bazar. Toti copiii din Ploiesti sunt invitati in calitate de cumparator la Bazarul Copiilor", anunta organizatorii.
Participarea expozantilor este libera, acestia avand insa obligatia de a pastra reguli elementare de bun-simt (preturi mici, curatenie, comportament si limbaj decente etc.).
Fumatul este interzis in zona unde copiii isi expun lucrurile spre vanzare.

foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923