Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie

20 Oct 2017 10:38
Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie
Poliția Locală Ploiești a acționat, în perioada 16 - 19 octombrie 2017, pentru menținerea unui climat de liniște și ordine publică pe raza municipiului, fiind aplicate în total 178 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele de conviețuire socială. Valoarea totală a amenzilor a însumat 35.780 lei. Astfel:
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat acțiuni permanente pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis. Au fost verificați un număr de 113 conducători auto, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 27.550 lei. Astfel, străzile vizate au fost: Vasile Milea, Gheorghe Doja, Piața 1 Decembrie 1918, Iuliu Maniu, Primăverii, Democrației, Ștefan cel Mare, Bobâlna, Cuza Vodă, C.D. Gherea, Gh. Lazăr, Gabi Dobre, Constantin Brezeanu, Depoului, Covurlui, Bobâlna, Zidari, Vasile Lupu, Tache Ionescu, Ion Maiorescu, Tudor Vladimirescu, Ștefan cel Mare și Bulevardul Independenței.
Faptele contravenționale depistate în timpul activităților de patrulare de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au constat în tulburarea ordinii și liniștii publice, abandonul deșeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spațiile publice interzise prin lege, deținerea de acte de identitate expirate, circulația cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele aprobate de municipalitate, lăsarea în libertate fără supraveghere a unui cal, precum și apelarea la mila publică.
Totodată, polițiștii locali au desfășurat o acțiune în Căminul Social de pe strada Rafinorilor, pentru depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale, fiind verificate și legitimate 95 persoane.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 16 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare. De asemenea, au desfășurat acțiuni de control în zonele adiacente Halelor Centrale, Piețelor Malu Roșu și Nord, pentru prevenirea și combaterea comerțului stradal neautorizat.
Serviciul Disciplină în Construcții a întreprins verificări cu privire la stadiul lucrărilor de remediere a conductelor de gaze, a reparațiilor la rețeaua electrică, verificarea unor lucrări de refacere a carosabilului, legalitatea montării unor schele pe domeniul public și a unor stâlpișori.
Biroul Protecția Mediului a monitorizat permanent cartierele orașului în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești. Astfel, materialele reciclabile strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, găsite pe domeniul public, ce proveneau din sistemul de precolectare selectivă, au fost ridicate cu ajutorul operatorului de salubritate.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au desfășurat controale în cazul unui număr de 13 asociații de proprietari, verificând actualizarea cărților de imobil și a tabelelor de informare a locatarilor. Totodată, au identificat deținătorii cărților de imobil în cazul a 12 asociații de proprietari, în vederea planificării viitoarelor controale.

Sursa foto: http://www.polocploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677