Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie

20 Oct 2017 10:38
Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie
Poliția Locală Ploiești a acționat, în perioada 16 - 19 octombrie 2017, pentru menținerea unui climat de liniște și ordine publică pe raza municipiului, fiind aplicate în total 178 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele de conviețuire socială. Valoarea totală a amenzilor a însumat 35.780 lei. Astfel:
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat acțiuni permanente pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis. Au fost verificați un număr de 113 conducători auto, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 27.550 lei. Astfel, străzile vizate au fost: Vasile Milea, Gheorghe Doja, Piața 1 Decembrie 1918, Iuliu Maniu, Primăverii, Democrației, Ștefan cel Mare, Bobâlna, Cuza Vodă, C.D. Gherea, Gh. Lazăr, Gabi Dobre, Constantin Brezeanu, Depoului, Covurlui, Bobâlna, Zidari, Vasile Lupu, Tache Ionescu, Ion Maiorescu, Tudor Vladimirescu, Ștefan cel Mare și Bulevardul Independenței.
Faptele contravenționale depistate în timpul activităților de patrulare de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au constat în tulburarea ordinii și liniștii publice, abandonul deșeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spațiile publice interzise prin lege, deținerea de acte de identitate expirate, circulația cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele aprobate de municipalitate, lăsarea în libertate fără supraveghere a unui cal, precum și apelarea la mila publică.
Totodată, polițiștii locali au desfășurat o acțiune în Căminul Social de pe strada Rafinorilor, pentru depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale, fiind verificate și legitimate 95 persoane.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 16 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare. De asemenea, au desfășurat acțiuni de control în zonele adiacente Halelor Centrale, Piețelor Malu Roșu și Nord, pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal neautorizat.
Serviciul Disciplină în Construcții a întreprins verificări cu privire la stadiul lucrărilor de remediere a conductelor de gaze, a reparațiilor la rețeaua electrică, verificarea unor lucrări de refacere a carosabilului, legalitatea montării unor schele pe domeniul public și a unor stâlpișori.
Biroul Protecția Mediului a monitorizat permanent cartierele orașului în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești. Astfel, materialele reciclabile strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, găsite pe domeniul public, ce proveneau din sistemul de precolectare selectivă, au fost ridicate cu ajutorul operatorului de salubritate.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au desfășurat controale în cazul unui număr de 13 asociații de proprietari, verificând actualizarea cărților de imobil și a tabelelor de informare a locatarilor. Totodată, au identificat deținătorii cărților de imobil în cazul a 12 asociații de proprietari, în vederea planificării viitoarelor controale.

Sursa foto: http://www.polocploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237