Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie

20 Oct 2017 10:38
Bilanț activitate Poliția Locală Ploiești, în perioada 16-19 octombie
Poliția Locală Ploiești a acționat, în perioada 16 - 19 octombrie 2017, pentru menținerea unui climat de liniște și ordine publică pe raza municipiului, fiind aplicate în total 178 sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele de conviețuire socială. Valoarea totală a amenzilor a însumat 35.780 lei. Astfel:
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat acțiuni permanente pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile art. 111 și 142 din O.U.G. nr. 195/2002 referitoare la circulația pe drumurile publice, ce reglementează oprirea și staționarea interzisă, dar și accesul pe interzis. Au fost verificați un număr de 113 conducători auto, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 27.550 lei. Astfel, străzile vizate au fost: Vasile Milea, Gheorghe Doja, Piața 1 Decembrie 1918, Iuliu Maniu, Primăverii, Democrației, Ștefan cel Mare, Bobâlna, Cuza Vodă, C.D. Gherea, Gh. Lazăr, Gabi Dobre, Constantin Brezeanu, Depoului, Covurlui, Bobâlna, Zidari, Vasile Lupu, Tache Ionescu, Ion Maiorescu, Tudor Vladimirescu, Ștefan cel Mare și Bulevardul Independenței.
Faptele contravenționale depistate în timpul activităților de patrulare de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au constat în tulburarea ordinii și liniștii publice, abandonul deșeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spațiile publice interzise prin lege, deținerea de acte de identitate expirate, circulația cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele aprobate de municipalitate, lăsarea în libertate fără supraveghere a unui cal, precum și apelarea la mila publică.
Totodată, polițiștii locali au desfășurat o acțiune în Căminul Social de pe strada Rafinorilor, pentru depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale, fiind verificate și legitimate 95 persoane.
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au verificat un număr de 16 agenți economici, în vederea obținerii avizului pentru stabilirea programului de funcționare. De asemenea, au desfășurat acțiuni de control în zonele adiacente Halelor Centrale, Piețelor Malu Roșu și Nord, pentru prevenirea şi combaterea comerţului stradal neautorizat.
Serviciul Disciplină în Construcții a întreprins verificări cu privire la stadiul lucrărilor de remediere a conductelor de gaze, a reparațiilor la rețeaua electrică, verificarea unor lucrări de refacere a carosabilului, legalitatea montării unor schele pe domeniul public și a unor stâlpișori.
Biroul Protecția Mediului a monitorizat permanent cartierele orașului în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești. Astfel, materialele reciclabile strânse în mod ilegal de persoane neautorizate, găsite pe domeniul public, ce proveneau din sistemul de precolectare selectivă, au fost ridicate cu ajutorul operatorului de salubritate.
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul evidenței persoanelor au desfășurat controale în cazul unui număr de 13 asociații de proprietari, verificând actualizarea cărților de imobil și a tabelelor de informare a locatarilor. Totodată, au identificat deținătorii cărților de imobil în cazul a 12 asociații de proprietari, în vederea planificării viitoarelor controale.

Sursa foto: http://www.polocploiesti.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366