Birou de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară(OCPI), la Sinaia

19 Mar 2019 09:30
Birou de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară(OCPI), la Sinaia
"Sinăienii și locuitorii din zonele învecinate își pot rezolva mai ușor și mai aproape de casă problemele cu privire la serviciile de cadastru. Am pus la dispoziție un spațiu de birouri pentru a facilita legătura dintre cetățeni și reprezentanții O.C.P.I.", anunta Vlad Oprea, primarului orașului Sinaia.
Începând cu 01.04.2019 se înființează Biroul de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară(OCPI), în aceeași clădire cu Oficiul Forțelor de Muncă. La registratura Biroului de Relații cu Publicul se pot depune cererile și înscrisurile privind efectuarea înscrierilor în cartea funciară având ca obiect imobilele aflate în circumscripția Sinaia. Cererile pot fi transmise prin fax la nr. 0344.139.946, e-mail brp.sinaia@ancpi.ro sau prin poșta la adresa sediului: B-dul Carol I nr.47. Programul de lucru este zilnic 08.30 " 14.00.
Înregistrarea în Registrul General de Intrare a cererilor având ca obiect serviciile de cadastru și/sau publicitate imobiliară prestate de OCPI Prahova-BRP Sinaia se efectuează pentru toate categoriile de solicitanți din Sinaia,Bușteni, Azuga, Comarnic, Talea și Secăria.
Foto: Primaria Sinaia/Facebook

COMENTARII

64x64

Prandurel marin stelian

Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677