Bogdan Hodorog, reales președintele PMP Ploiești (GALERIE FOTO)

28 Oct 2017 13:32
Peste 300 de persoane au participat, astazi, la alegerile din cadrul organizatiei PMP Ploiesti, organizate la Teatrul Toma Caragiu. In urma votului, funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Miscarea Populara a revenit consilierului local Bogdan Hodorog. Deasemenea, componența Biroului Executiv Municipal a fost stabilita, urmand ca 17 persoane sa faca parte din acest organism: 7 vicepresedinti: Iulia Burcus, Cristina Moise, Alexandru Bundache, Bogdan Dobre, Gheorghe Grosu, Laurentiu Luncan și Vlad Marin, șase secretari executivi: Emiliana Neagu, Aura Oprea, Mirela Radu, Olimpia Stoian, Cristina Urziceanu și Razvan Moraru, Claudia Oana Salceanu - secretar general, Daniela Gabriela Plesa - secretar general adjunc si Georgeta Marin - trezorier.
Președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu le-a mulțumit "popularilor" din Ploiești pentru modul în care au construit organizația și în care își desfășoară activitatea politică. "Activitatea, activismul sunt cuvintele care definesc organizația noastră, fapt pentru care vă felicit din inimă pe toți", a spus Cătălina Bozianu la evenimentul la care au participat 320 de membri ai PMP-Ploiești.
Cătălina Bozianu l-a criticat în termeni pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre: "Avem multe voci care îl acuză pe primar de nepăsare față de Ploiești și față de ploieșteni. Pentru noi, după discuțiile cu oamenii care se plângeau de absența dezinsecției din oraș, domnul Dobre a devenit "primarul care nu e în stare nici să omoare gângăniile". Iar acest primar slab și dezinteresat este oglinda vie a eșecului vechilor partide în a propune oameni care să dezvolte orașul nostru și să îl facă un loc cât mai bun de trăit".
La evenimentul PMP-Ploiești au participat, în calitate de invitați, și membri ai conducerii naționale a partidului " președintele executiv al PMP, deputatul Valeriu Steriu, și senatorul Dorin Bădulescu. În discursul său adresat "popularilor" ploieșteni, Valeriu Steriu a acuzat guvernarea PSD de "măsuri populiste". Steriu a denunțat orientarea efortului guvernamental exclusiv către cheltuieli cu pensiile și cu salariile aparatului birocratic, în condițiile inhibării investițiilor publice și a instabilității fiscale generate de "modificarea codului fiscal la fiecare două săptămâni".
La rândul său, Bogdan Hodorog, președintele ales al organizației Ploiești le-a spus colegilor săi: "Cheia succesului nostru de peste patru ani stă în două obiective pe care trebuie să le îndeplinim: menținerea și consolidarea acestei legături permanente cu oamenii din Ploiești, precum și activitatea susținută în Consiliul local. Vom susține orice inițiativă de natură să dezvolte Ploieștiul, indiferent din partea cui ar veni, dar ne vom opune ferm oricărei măsuri de natură să afecteze interesele ploieștenilor!".


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677