Bogdan Toader: Am identificat soluțiile pentru asigurarea gratuității transportului elevilor care fac naveta

15 Sep 2020 15:04
Bogdan Toader: Am identificat soluțiile pentru asigurarea gratuității transportului elevilor care fac naveta
La comanda PSD Filiala Prahova/CUI MF: 21200019/
Bogdan Toader, șeful administrației județene și candidat al Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, a dat o veste bună, astăzi, tuturor elevilor care fac naveta de la domiciliu către unitatea de învățământ. Bogdan Toader a anunțat că au fost identificate soluțiile pentru ca transportul să fie gratuit pentru elevii care domiciliază în altă localitate decât aceea în care se află școala sau liceul în care studiază, pe raza județului Prahova.
“Elevii din Prahova vor avea gratuitate pe toate traseele care fac legătura între localitatea lor de domiciliu și cea în care se află unitatea de învățământ, pe durata cursurilor. Finanțarea va fi asigurată în proporție de 50% de Consiliul Județean Prahova și 50% de către Inspectoratului Școlar județean.
Începând de astăzi, operatorii de transport vor elibera elevilor abonamente, pe baza adeverințelor pe care aceștia le primesc de la unitățile de învățământ. Decizia, adoptată în cadrul întâlnirii de astăzi, este rezultatul unei serii de discuții și analize inițiate de Consiliul Județean Prahova cu reprezentanții operatorilor de transport intrajudețean și Inspectoratul Școlar Prahova.
A fost stabilit astfel modul în care se va face decontarea serviciilor prestate de operatori pentru a asigura gratuitatea transportului elevilor, precum și un set de propuneri de îmbunătățire a normelor metodologice propuse de Guvern, pe care le vom transmite ministerelor suport.
Atât eu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, cât și Asociația Patronală a Transportatorilor Rutieri “Muntenia Trans” vom face demersuri către Ministerul Transporturilor și Ministerul Educației pentru îmbunătățirea metodologiei de decontare, dar și pentru asigurarea fondurilor necesare promise Consiliilor județene!”, a anunțat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1874 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5137 0.0000
XAU Gramul de aur 251.0994 0.0000