Bogdan Toader, despre programul de guvernare al PSD pentru EDUCAȚIE

18 Nov 2020 21:27
Bogdan Toader, despre programul de guvernare al PSD pentru EDUCAȚIE
La comanda PSD Prahova, CUI MF: 11200020
Bogdan Toader, candidat PSD Prahova pentru Camera Deputatilor, a postat astazi un mesaj cu privire la programul de guvernare al PSD pentru EDUCAȚIE:

“Pentru că elevii și profesorii sunt printre cei care au cel mai mult de suferit în această perioadă, soluțiile trebuie implementate cât mai rapid.
De aceea, programul de guvernare al PSD pentru EDUCAȚIE este gândit în doi pași: deschiderea școlilor și asigurarea unui învățământ funcțional.
Înființarea școlilor cu program prelungit, până la ora 16:00, oferă elevilor posibilitatea să servească o masă caldă și să participe la activități de aprofundare și extracuriculare, iar părinților posibilitatea de a merge la serviciu liniștiți.
Materia școlară va fi armonizată în funcție de nevoile reale de pe piața muncii, prin introducerea disciplinelor pentru viață (stil de viață sănătos, educație economică, educație juridică, educația dreptului muncii) și reconfigurarea programelor școlare. Școala trebuie adusă în actualitate.
Elevii trebuie recompensați și stimulați pentru merite deosebite, dar și ajutați să meargă la școală acolo unde nu există posibilitatea, iar pentru asta PSD a gândit un program național de burse:
• Bursă socială – 550 de lei/lună
• Bursă de studiu – 450 de lei/lună
• Bursă de merit – 470 de lei/lună
• Bursă de performață – 500 de lei/lună
Viitorul copiilor noștri stă în mâinile noastre! Votăm PSD pentru că educația este singura care ne poate reda siguranța unui trai mai bun!”, este mesajul postat de Bogdan Toader, candidat PSD pentru un mandat de deputat, pe contul sau oficial de facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572