Boxerii Iulian Dumitrescu şi Marian Ghinoiu, în pregătiri pentru Campionatul European de Tineret

04 Aug 2021 21:21
Boxerii Iulian Dumitrescu şi Marian Ghinoiu, în pregătiri pentru Campionatul European de Tineret
Aureolaţi cu titlul de campioni naţionali în weekend, la Brăila, boxerii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Marian Ghinoiu (51 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg), au fost convocaţi la lotul naţional de tineret al României. Cei doi se vor prezenta, de mâine, la Bacău, acolo unde, până la sfârşitul lunii august, se vor pregăti sub comanda lui Relu Auraş, George Perţea şi Andu Vornicu, în perspectiva participării la Campionatul European de Box pentru Tineret, programat în luna septembrie, la Budva (Muntenegru).
Cei doi sportivi pregătiţi la club de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au participat, în luna aprilie, la Campionatul Mondial de Tineret de la Kielce (Polonia), unde au fost eliminaţi în optimile de finală ale competiţiei.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677