Boxerii Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu merg în pregătire cu lotul naţional de tineret!

08 Jan 2021 15:18
Boxerii Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu merg în pregătire cu lotul naţional de tineret!
Doi dintre sportivii de valoare ai secţiei de box a CSM Ploieşti, Marian Ghinoiu (49 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg), au fost convocaţi la o nouă acţiune a lotului naţional de tineret, ce se va desfăşura, începând de luni, 11 ianuarie, la Bacău.

Cei doi vor intra sub comanda coordonatorului lotului, cunoscutul Relu Auraş, şi se vor pregăti în oraşul moldav până în luna aprilie, atunci când sunt programate Campionatele Mondiale pentru Tineret, ce se vor ţine, cel mai probabil, la Kielce (Polonia), în perioada 10-24 aprilie.

Marian Ghinoiu este campion naţional de tineret la categoria „49 kg” (Giurgiu, octombrie 2020), dar şi ocupant al locului al V-lea la Campionatele Europene de la Budva (Muntenegru), din luna noiembrie a anului trecut, iar Iulian Dumitrescu a fost campion naţional de juniori la categoria „70 kg”, însă în 2020 nu a boxat la Campionatul Naţional „U22” din octombrie, întrucât Federaţia Română de Box a decis ca membrii lotului olimpic să fie menajaţi în perspectiva unui turneu ce urma să se desfăşoare la scurt timp după acesta. Din păcate, din cauza unei accidentări uşoare la umăr, Iulian Dumitrescu nu a participat nici la „europenele” de tineret de la Budva.

Cei doi elevi ai lui Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au fost prezenţi şi în luna septembrie a anului 2020 la un stagiu centralizat al lotului de tineret, desfăşurat tot la Bacău şi organizat în perspectiva competiţiei din Muntenegru.

Tot de luni, 11 ianuarie, fratele mai mare din familia Dumitrescu, George (63.5 kg), va urca la Piatra Arsă alături de lotul olimpic de seniori al României, pentru un stagiu de pregătire centralizată.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767