Bozianu: Partidul Mișcarea Populară a obținut, astăzi, o victorie importantă în războiul nostru pentru eliminarea pensiilor speciale

06 Feb 2019 14:43
Bozianu: Partidul Mișcarea Populară a obținut, astăzi, o victorie importantă în războiul nostru pentru eliminarea pensiilor speciale
Catalina Bozianu, deputat PMP, arata intr-un comunicat de presa ca Partidul Mișcarea Populară a obținut, astăzi, o victorie importantă în războiul pentru eliminarea pensiilor speciale. "Senatul a aprobat tacit propunerea noastră legislativă prin care se anulează pensiile speciale ale parlamentarilor, diplomaților, funcționarilor parlamentari, personalului auxiliar din instanțe, de la Curtea de Conturi și Avocatul Poporului. Noi credem că pensiile speciale sunt o formă de furt care generează nedreptăți strigătoare la cer între oamenii care au muncit din greu zeci de ani și primesc pensii mici, și privilegiații "specialelor" care sfidează cu pensii de zeci de mii se lei pe lună. Singurii care merită pensii speciale sunt veteranii de război care și -au riscat viețile pentru România", scrie deputatul PMP.
Potrivit lui Bozianu, dacă proiectul PMP va deveni lege, peste 9.200 de pensii speciale vor fi desființate, realizându-se, astfel, economii importante la bugetele de stat.
"Până în prezent, suntem singurul partid care și-a asumat deschis și fără echivoc eliminarea acestor pensii aberante. Sper că, la votul din Camera Deputaților, colegii din partidele care declară că fac opoziție la guvernarea Dragnea-Dăncilă, vor susține inițiativa PMP. Pentru că ar fi cea mai bună dovadă a bunei lor credințe, precum și un act de dreptate pentru majoritatea covârșitoare a pensionarilor români", mai arata Catalina Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677