Bozianu: Partidul Mișcarea Populară va continua bătălia de opoziție împotriva intenției PSD și a lui Liviu Dragnea de a transforma România într-un fel de moșie proprie.

03 Sep 2018 20:10
Bozianu: Partidul Mișcarea Populară va continua bătălia de opoziție împotriva intenției PSD și a lui Liviu Dragnea de a transforma România într-un fel de moșie proprie.
Printr-o postare facuta pe Facebook, deputatul PMP Catalina Bozianu anunta ca in "sesiunea parlamentară de toamnă care începe astăzi, Partidul Mișcarea Populară va continua bătălia de opoziție împotriva intenției PSD și a lui Liviu Dragnea de a transforma România într-un fel de moșie proprie".
"Așa cum am stabilit în ședința Colegiului Național de sâmbăta trecută, vom depune un proiect de lege de eliminare a tuturor pensiilor speciale pentru demnitari. Poziția noastră pe acest subiect rămâne fermă: pensia trebuie să recompenseze munca de-o viață, și nu să se transforme în privilegiu rezervat unor categorii sociale restrânse care, oricum, au venituri mult peste media populației acestei țări. De pensii speciale trebuie să se bucure doar acei oameni care au dat României mai mult decât concetățenii lor: veteranii de război, militarii din teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici.
De asemenea, vom depune toate eforturile, atât în Parlament, cât și în afara lui, pentru a realiza unitatea de acțiune a opoziției împotriva PSD. Numai dacă ne așezăm la aceeași masă și ne unim forțele, putem învinge partidul-stat", scrie Bozianu.
Foto Catalina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677