Broadway Rocks pe scena Teatrului „Toma Caragiu”

05 Feb 2018 10:18
Broadway Rocks pe scena Teatrului „Toma Caragiu”
Teatrul „Toma Caragiu” va invita vineri, 23 februarie si sambata, 24 februarie, de la ora 18.30, in sala Teatrului, la spectacolul Broadway Rocks, realizat de studenti ai departamentului de musical de la University Central Weston, unul dintre cele mai importante centre pedagogice de teatru muzical din sud-vestul Marii Britanii, coordonati de regizorul Kyle Davies.
Broadway Rocks reuneste secvente din musicaluri celebre cu tematica rock - Mamma Mia, We Will Rock You, Jersey Boys, Rock of Ages, imbinate cu numere din musicaluri clasice - Gypsy, Oklahoma, Jesus Christ Superstar, Wizard of Oz sau Cats. Publicul se va delecta cu momente antrenante, spectacolul fiind o explozie vizuala, in care muzica si dansul se vor imbina in atmosfera plina de energie a unui musical rock original.
Kyle Davies este unul dintre regizorii care au avut ocazia de a pune in scena spectacole pe Broadway si a semnat o colaborare alaturi de celebra Julie Andrews, cunoscuta pentru rolurile din „Sunetul muzicii” si „Mary Poppins”.
Cele doua spectacole vor incheia mini-turneul national al trupei din Marea Britanie, ce mai include reprezentatii la Teatrul „George Ciprian” din Buzau si la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focsani.
Biletele se pot achizitiona de la Agentia de Bilete a Teatrului. Pretul unui bilet este de 25 lei.
Va asteptam la o incursiune in lumea fascinanta a unora dintre cele mai frumoase musicaluri din toate timpurile!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000