Bursa generala a locurilor de munca, pe 20 aprilie

03 Apr 2018 12:42
Bursa generala a locurilor de munca, pe 20 aprilie
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova in colaborare cu Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului Ploiesti, organizeaza in data de 20 aprilie 2018, Bursa generala a locurilor de munca
Evenimentul va avea loc la nivel judetean si reprezinta una din masurile active in vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca: cresterea gradului de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, sporirea sanselor de ocupare pe piata muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt
Aceasta actiune reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re) orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.
Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:
Ploiesti : Hotel CENTRAL (Sala de Cristal), bl. Republicii, nr.1 ;
Campina : Casa de Cultura « Geo Bogza » - str. Grivitei nr. 95 ;
Agentii economici interesati pot confirma participarea pana pe 19.04.2018 si vor transmite oferta de locuri de munca disponibila in functie de locatia dorita, la :
- Ploiesti : tel/fax :0244.577.380
e-mail : ajofm@ph.anofm.ro
- Campina : tel/fax : 0244.376.001
e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.probr.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677