"BUȘTENIUL DE ALTĂDATĂ"

04 Jul 2017 10:44
Stațiunea de la Poalele Caraimanului are o monografie. Zilele trecute a fost lansată cartea "BUȘTENIUL DE ALTĂDATĂ" scrisă de un membru al Societății Numismatice Române, Dan Zamfirache.
" Apariția monografiei "Bușteniul de altădată" vine să adauge orașului un plus la capitolul imagine, mai ales că lucrarea a apărut într-o ediție jubiliară, în urma succesului la Concursul pe tematică cartofilă, organizat de Federația Filatelică Română, în colaborare cu Asociația Filateliștilor din București, la Palatul Parlamentului, unde a primit medalia de bronz argintat", a scris pe Facebook Irinel Ghiță, primarul din Bușteni.
După lansare, a avut loc concertul "Canta Celentano", susținut de interpretul italian Sergio Vero.

foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677