Cadouri pentru Roxana Alisia, spectacol umanitar la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova

30 Sep 2019 08:49
Cadouri pentru Roxana Alisia, spectacol umanitar la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova
Comunicat de presa: Site-ul independent de știri www.infoploiesticity.ro, DJ Marian Anghel și MediaSud.ro în colaborare cu Consiliul Județean Prahova vor organiza pe data de 4 octombrie 2019(între orele 16.00-20.00), un spectacol caritabil, în Sala Europa a CJ Prahova, evenimentul este dedicat unei fetițe în vârstă de 6 ani din comună Boldesi Grădiștea, sat Boldești), diagnosticată crunt, încă de la naștere cu" Sistem stomic numitor pentru colostomie stânga ", în termeni populari cu probleme cu tranzitul intestinal, intestinul gros este inflamat, nemaiputând face tranzitul intestinul subțire și anus.
Bolile asociate acestui diagnostic sunt Sindrom plurimalformativ și atrofie de esofag cu fistule.
Ultima boală este un defect congenital al esofagului care presupune discontinuitatea acestuia și limitarea pasajului bolului alimentar din cavitatea bucală în stomac. Fistulă esotraheala însoțește atrezia de esofag în majoritatea cazurilor.
Nevoie URGENTĂ de pungi pentru evacuare și drenaj.
Micuța are nevoie urgentă de pungi pentru cu evacuare pentru colostomie și ileostomie, pungile găsindu-se în farmacii, prețul unei fiind în jur de 22 lei.
Necesarul lunar, ajungând la 40-50 pungi.
Pe lângă acestea mai are nevoie de o cremă specială de curățare.
Recomandat fiind pungi și cremă de la producătorul Welland.
De asemenea, mai are nevoie de o cremă și dezinfectant pentru piele marca Comfeel Cleanser.
Mai multe detalii despre acest caz în link-ul de mai jos.
http://infoploiesticity.ro/social/3043-o-fetita-in-varsta-de-6-ani-si-familia-sadin-satul-boldestiau-nevoie-de-ajutorul-nostru.html
Organizatori: Info Ploiești City, DJ Marian Anghel, Media Sud.
Partener prim: Consiliul Județean Prahova
Partener foto-video: PhotoStudio Ploiești
Parteneri media: VP TV, Prahova-news.ro, Gazeta de Prahova.
Parteneri/sponsori: Funtastic Fiesta, Cabinetul individual de Psihologie Cătălina Dan, Fitness Club Nico, Salon Eden Ploiești, Vată Pe Băț La Piticu’ Șugubăț, Errebi Internațional, Pro Daria Optică Medicală, Life Time Events.
Eveniment susținut de Poliția Locală Ploiești, Penitenciarul Ploiești și ISU Prahova
Prezintă: Sorin Buduleanu (Funtastic Fiesta)
Vor urca pe scenă:
Larisa Necula,CLUBUL ARTIST,TORKY (Alin Stanciu),Laura Bucataru,Crina și Alin David,Amalia Andreea Dobre,Fabiana Vuta,Lavinia Bănică,Ciprian și Antonia Duda,Elena Moldoveanu,Fratele Tase,Leonard Dedu,Dudu Rădulescu,I" ONE (Bogdan Ioan),Larisa Petrică,Dragoș Mihai,Marlen Mery,Andrey Mihai si Corul OU Concordia România
Trupele de dans: Happy Dance, Sophy Dance, Just Dance, Ansamblul Kymata al Uniunii Elene din România, Căminul Cultural Valea Călugărească.
Invitați: Psiholog Cătălina Dan și sportivul Bogdan Alexandru Teodorescu de la ACS Dinamo Victoria Ploiești.
Bogdan a început să practice sportul la vârsta de 4 ani. Practică două stiluri diferite de luptă Unifight și Freestyle Kickboxing.
La vârsta de 6 ani a câștigat prima lui medalie de aur la Campionatul Național de Unifight, în anul 2017 a devenit vicecampion Balcanic de Unifight, Grecia. În ani 2014,2015, 2016,2017,2018 Medaliat de 4 ori la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing, medaliat de 2 ori la Cupa Mondială 2016 și 2018, medaliat de mai multe ori la diverse competiții interne în România, Cupa Ambiția Madalin, Cupa Shin Do Buzău, Cupa Buzăului, etc.
Este component al Lotului Național de Unifight.
Pe data de 15 septembrie a.c., la Cupa Mondială Judgement Day, a fost antrenorul tatălui său (în vârstă de 56 ani), care a ieșit vicecampion mondial la Hapkido).
În prezentare este elev la Colegiul de Artă, Carmen Silva, din Ploiești în clasa a 5a - Clasa de pictură
Mai multe despre eveniment aici :https://www.facebook.com/events/2563154327055201/
Intrarea este libera.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677