Călătorea fără bilet, dar avea cuțit

18 May 2017 15:44
Un bărbat din Republica Moldova, cu permis de ședere expirat, a fost reținut de polițiștii locali fiind depistat cu un cuțit asupra lui. Ieri, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, care însoțea lucrătorii S.C. Transport Călători Express S.A. în activitatea de verificare a legitimațiilor de călătorie, a depistat un bărbat ce călătorea fraudulos pe traseul 44 și nu deținea documente de identificare. În urma controlului corporal, polițiștii locali au găsit asupra individului un cuțit de cca. 20 cm, cu lama de 10 cm.
Persoana în cauză, identificată ca fiind R. Pavel, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în Republica Moldova, avea permisul de ședere în țara noastră expirat din luna aprilie a.c.
Polițiștii locali l-au predat pe bărbat lucrătorilor Secției de Poliție nr. 4, pentru continuarea cercetărilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677