Call center pentru bătrânii din Râfov

30 Mar 2020 18:57
Call center pentru bătrânii din Râfov
Primaria comunei Râfov a infiintat un call center care are un program de lucru de luni pana vineri, intre orele 9- 13, pe perioada instituirii starii de urgenta.
Acest call center este destinat persoanelor in varsta, de peste 65 de ani, care nu au sustinatori sau alta forma de ajutor, și care pot solicita sprijin direct la nr. de telefon 0244/478589, numai pentru asigurarea proviziilor de apa, alimente sau medicamente necesare traiului, doar pe costurile proprii ale solicitantului.
*Astfel, alimentele si medicamentele solicitate de persoanele in varsta de peste 65 de ani, care nu au sustinatori sau alta forma de ajutor, le vor fi livrate acestora la domiciliu gratuit, insa costul produselor respective va fi suportat integral de catre persoanele care le-au solicitat. Solicitarile dvs. se vor primi zilnic, iar in zilelele de Marti si Vineri veti beneficia de sprijin conform cerintelor stabilite in prealabil*, a transmis Primăria Râfov.
Functionarii primariei vor prelua apelurile telefonice.
*Rugam cetatenii comunei Rafov, care stiu de situatia unei astfel de persoane, sa ne contacteze la acelasi nr de telefon. De asemenea, societatile comerciale, organizatiile neguvernamentale ori persoanele care doresc sa ajute voluntar rafovenii care sunt vulnerabili in aceasta perioada cu restrictii, sa ia legatura cu noi la acelasi nr. de telefon spre a fi indrumati catre aceste persoane*, a mai precizat sursa citata.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677