Campania “Comune curate” ajunge pe 2 si 3 august in Puchenii Mari. Scapa si tu de electrocasnicele uzate si inutile!

30 Jul 2021 18:33
Campania “Comune curate” ajunge pe 2 si 3 august in Puchenii Mari. Scapa si tu de electrocasnicele uzate si inutile!
Pe 2 și 3 august în comuna Puchenii Mari are loc

Campania "Comune curate" ajunge pe 2 si 3 august in localitatea prahoveana Puchenii Mari. In zilele respective, puteti aduce la sediul primariei deșeurile de echipamente electronice și electrocasnice pe care le aveți prin gospodărie si care nu va mai folosesc la nimic.
“În cazul în care aveți echipamente voluminoase acestea vor fi preluate de la domiciliul dumneavoastră în mod gratuit dacă apelați numărul de telefon 0244 933.
Pentru predarea de deșeuri de minim 5kg cumulate, fiecare persoană va primi un premiu instant, iar pentru deșeuri de peste 25kg cumulate, persoana va fi înscrisă automat la tombola cu premii constând în echipamente electrice și electronice.
Conform regulamentului publicat pe www.ecotic.ro(https://www.ecotic.ro/.../Regulament-al-campanii-ORASE...) premiile acordate la tombolă constau în:
Premiul 1: SSD 1 TB
Premiul 2: Rucsac Laptop
Premiul 3: Casti Bass Vibration
In cazul in care stocul se epuizeaza se vor acorda electrocasnice care vor fi stabilite ulterior.
Campania "Comune Curate" este organizată de Asociația Ecotic în colaborare cu ROSAL și ADI Prahova”, au anuntat reprezentantii Primariei Puchenii Mari.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677