Campania “Comune curate” ajunge pe 2 si 3 august in Puchenii Mari. Scapa si tu de electrocasnicele uzate si inutile!

30 Jul 2021 18:33
Campania “Comune curate” ajunge pe 2 si 3 august in Puchenii Mari. Scapa si tu de electrocasnicele uzate si inutile!
Pe 2 și 3 august în comuna Puchenii Mari are loc

Campania "Comune curate" ajunge pe 2 si 3 august in localitatea prahoveana Puchenii Mari. In zilele respective, puteti aduce la sediul primariei deșeurile de echipamente electronice și electrocasnice pe care le aveți prin gospodărie si care nu va mai folosesc la nimic.
“În cazul în care aveți echipamente voluminoase acestea vor fi preluate de la domiciliul dumneavoastră în mod gratuit dacă apelați numărul de telefon 0244 933.
Pentru predarea de deșeuri de minim 5kg cumulate, fiecare persoană va primi un premiu instant, iar pentru deșeuri de peste 25kg cumulate, persoana va fi înscrisă automat la tombola cu premii constând în echipamente electrice și electronice.
Conform regulamentului publicat pe www.ecotic.ro(https://www.ecotic.ro/.../Regulament-al-campanii-ORASE...) premiile acordate la tombolă constau în:
Premiul 1: SSD 1 TB
Premiul 2: Rucsac Laptop
Premiul 3: Casti Bass Vibration
In cazul in care stocul se epuizeaza se vor acorda electrocasnice care vor fi stabilite ulterior.
Campania "Comune Curate" este organizată de Asociația Ecotic în colaborare cu ROSAL și ADI Prahova”, au anuntat reprezentantii Primariei Puchenii Mari.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
L-am întâlnit și eu azi, și nu amenința pe nimeni, era destul de pașnic. Mi-a făcut impresia ca se joaca. Nu făcea obiectul unui anunț la 112
Baiatul era sarac si lucra pentru Catalin Marin zis Lupu.Avea o familie numeroasa si trebuia sa isi intretina fratii
Mi-am petrecut copilăria pe Str Badea Cartan din Câmpina. Acest nume îmi amintește de lucruri minunate pe care nu le voi m-ai trăi niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest înaintaș al românilor!
Curs valutar
EUR Euro 4.9481 0.0008
USD Dolarul SUA 4.2275 0.0276
GBP Lira sterlina 5.7761 -0.0119
CHF Francul elvetian 4.5341 0.0032
XAU Gramul de aur 239.0731 0.4705