Când turiștii sunt certati cu bunul simt/O imagine cat o mie de cuvinte

18 Jan 2021 10:00
Când turiștii sunt certati cu bunul simt/O imagine cat o mie de cuvinte
Suntem invatati de mici sa respectam natura si sa mentinem curatenia. Reguli care sunt incalcate la tot pasul. Dar e cu atat mai trist cu cat nici muntele nu stim sa-l respectam. Un. sinaian a postat o imagine care face cat o mie de cuvinte. Iar comentariul sau este:
*Cam la atât se limitează bunul simț al turistului de rând. Urcă pe munte, se bucură de aer curat și de priveliștea frumoasă, își eliberează gândurile și creierii ( la voi e mic, știu, posibil și lipsă). Iar voi drept răsplată față de munte și de oamenii care fac eforturi mari ca voi să ajungeți în paltonul Gucci pe munte "pițiponciți" din cap până în picioare este fix ZERO. Vă rog să lăsați nesimțirea în grajdurile voastre, aici muntele se respectă, oamenii de la Gondola Sinaia se respectă și mai ales toți cei care urcă în gondolă după voi trebuie respectați. Am strâns și din gondola asta cum am mai strâns și din altele sezonul acesta, dar ajunge! Nu dorim turiști ca voi!*, a scris Cristian Piciorea.
foto Cristian Piciorea

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677