Când vor fi marcate trecerile de pietoni din Comarnic, "dispărute" în urma lucrărilor de asfaltare

09 Aug 2019 14:24
Când vor fi marcate trecerile de pietoni din Comarnic, "dispărute" în urma lucrărilor de asfaltare
"Am si eu o intrebare si anume, de ce nu se marcheaza trecerile de pietoni?? Dupa ce ca sunt 2 "mari si late", una la inceputul si alta aproape la sfarsitul orasului😒...sa te fereasca sfantul sa vrei sa pleci la plimbare cu un copil cu caruciorul pe langa faptul ca il rupi in doua pe "trotuar", mai trebuie sa mergi si peste 1km sa ai pe unde traversa, iar soferii chiar de te vad angajat in traversare trec ghiulea pe langa tine (la trecerea din fata primariei a trebuit sa le arat eu ironic indicatorul pt trecere de pietoni, atarnat agale pe stalp, in timp ce Politia avea alte treburi pe trotuar si nu vedea nimic in neregula).Nici n ar fii vina soferilor daca s ar intampla ceva, Doamne fereste, mai ales la piata unde chiar si indicatorul lipseste.
Luati masuri, va rugam pentru siguranta tuturor!", este apelul unei femei din Comarnic.
Contactați de prahova-news.ro, reprezentanții Secției Drumuri Naționale au precizat că trecerile de pietoni, care erau înainte de lucrările de asfaltare, vor fi marcate săptămâna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195