Când vor fi marcate trecerile de pietoni din Comarnic, "dispărute" în urma lucrărilor de asfaltare

09 Aug 2019 14:24
Când vor fi marcate trecerile de pietoni din Comarnic, "dispărute" în urma lucrărilor de asfaltare
"Am si eu o intrebare si anume, de ce nu se marcheaza trecerile de pietoni?? Dupa ce ca sunt 2 "mari si late", una la inceputul si alta aproape la sfarsitul orasului😒...sa te fereasca sfantul sa vrei sa pleci la plimbare cu un copil cu caruciorul pe langa faptul ca il rupi in doua pe "trotuar", mai trebuie sa mergi si peste 1km sa ai pe unde traversa, iar soferii chiar de te vad angajat in traversare trec ghiulea pe langa tine (la trecerea din fata primariei a trebuit sa le arat eu ironic indicatorul pt trecere de pietoni, atarnat agale pe stalp, in timp ce Politia avea alte treburi pe trotuar si nu vedea nimic in neregula).Nici n ar fii vina soferilor daca s ar intampla ceva, Doamne fereste, mai ales la piata unde chiar si indicatorul lipseste.
Luati masuri, va rugam pentru siguranta tuturor!", este apelul unei femei din Comarnic.
Contactați de prahova-news.ro, reprezentanții Secției Drumuri Naționale au precizat că trecerile de pietoni, care erau înainte de lucrările de asfaltare, vor fi marcate săptămâna viitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134